MANOWAR - Měsíce poté...

MANOWAR - Měsíce poté...

Jak již zajisté všichni vědí, MANOWAR koncem minulého roku ukončili svou aktivní kariéru a užívají si zaslouženého odpočinku. Při tom však nechtějí zapomenout na své věrné a rozhodli se, že najdou na internetu svého nejoddanějšího fanouška. Na pomoc vyzvali provozovatele nejznámějšího a nejlepšího internetového vyhledávače Google, který souhlasil a poskytl MANOWAR svá zařízení a technologie. Jako hlavní kritérium bylo stanoveno, kolikrát kdo ve svých příspěvcích na internetových fórech použije frází a výkřiků jako „Hail And Kill!“, „My Brothers and Sisters!“ nebo „True Metal Warriors!“.

Výsledek členy kapely poněkud překvapil a zároveň navodil pochybnosti o správnosti zvolených kritérií. Na prvním místě se totiž s velkým náskokem umístil Jásir Arafat. Joey De Maio se rozhodl, že se pro jistotu přesvědčí, zda Jásir vůbec někdy o MANOWAR slyšel a vytočil číslo do daleké Palestiny. Následný hovor vypadal asi takto:
Joey: „Halóóó! Tady je světoznámý hudebník Joey De Maio ze skvělé kapely MANOWAR! Drahý Jásire, chtěl jsem vám oznámit, že jste se v naší anketě o nejoddanějšího fanouška MANOWAR umístil na prvním místě! Co na to říkáte?
Jásir Arafat: „Ehh? Men Of War? To jsi ty Saddáme? Ty filuto, zase další krycí jména, hahahaha. Dobrý, dobrý. A kolik těch mužů ještě chceš? Máme jich ještě asi 130 a my budeme potřebovat takových 50 do několika autobusů v Tel Avivu a Jeruzalémě. Zbytek ti klíďo brďo pošlu. Máme je sami něčím ověšet nebo to zvládnete sami? V poslední době se nám perfektně osvědčuje Semtex. Jestli chceš, stačí říct. Ten když na sobě někdo odpálí ve vzdálenosti do 50 metrů od ejbremse, tak to z něj nadělá patnáct koloběžek, hahahaha. Tútútútútútútútútú……Saddáme!, Saddáme! Slyšíme se??!! Tak si trhni…“.

MANOWAR nakonec celou anketu raději stornovali, ovšem nám se přesto podařilo získat pořadí na dalších místech. Na druhém místě se umístil Helmut Kleinschwantz z bavorské vesničky Blau Arschdorf a skvělé třetí místo obsadil náš kamarád a pravidelný čtenář našich stránek ***** (censored), čímž udělal našemu serveru skvělou reklamu. ******* (censored) samozřejmě gratulujeme a za odměnu jsme pro něj přichystali skvělé dárky: elastický nátělník s podpisy všech členů redakce a láhev stolního oleje zn. Lukana (taktéž s našimi vzácnými autogramy). O tyto prezenty se může přihlásit u bratra Manatara. (Pozor soutež: Kdo jako první uvede v diskusi pod článkem jméno našeho hrdiny, může si taky jednu flašku oleje koupit!)

Nedávno rovněž tiskem proběhly informace o nepříjemných zdravotních potížích kytaristy Carla Logana. Ovšem i v případě hemeroidů platí ono okřídlené rčení o tom, že všechno zlé je k něčemu dobré, což nám Carl dokazuje měrou vrchovatou. Za pomoci speciálního důmyslného zařízení, které mu sestrojil jeho bratranec, který je normálně zaměstnán jako člen posádky fekálního vozidla v městečku Saint Urine na Floridě, se totiž Carl rozhodl svou zlatou žílu vytěžit, a to doslova. Každý den tak Carl získá díky svým hemeroidům téměř bez práce kolem 10 gramů ryzího zlata. Náklady na „těžbu“ jsou prý skutečně minimální - mírně však vzrostou, když si Carl dá k večeři své oblíbené kovbojské fazole s modrými ústřicemi. Jak celý proces extrakce vzácného kovu probíhá, odmítl Carl specifikovat s tím, že ještě není u konce řízení u místního patentového úřadu. Snad se tedy dočkáme alespoň náznaku. Má to holt někdo štěstí. Pro nás smolaře nezbývá, než abychom vždy před spláchnutím věnovali pár zkoumavých pohledů obsahu svých toalet. Možná se zablýskne na lepší časy.

Na závěr tu máme ještě jednu drobnůstku spojenou s MANOWAR. Havaji hrozilo narušení ekologické rovnováhy. Od tamního pobřeží zmizeli všichni žraloci, v důsledku čehož došlo k přemnožení býložravých ryb, které tak začaly huntovat havajskou podmořskou flóru. Ekologové začali pozorovat onen negativní jev před několika měsíci, kdy našli na pobřeží těla několika exemplářů žraloka bílého a žraloka kladivouna. Následnými pitvami bylo prokázáno, že žraloci bídně zhynuli na následky zranění jako umlácení surfovým prknem, perforace řitního otvoru či prokousnutí ocasní ploutve s následnou otravou krve. V souvislosti s těmito násilnými skutky byl před týdnem obviněn a následně vzat do vazby bubeník MANOWAR Scott Columbus. V jeho neprospěch nyní hovoří skutečnost, že od jeho uvěznění začala populace žraloků u pobřeží Havajských ostrovů opětovně vzrůstat. O chystaném soudním monstrpocesu s metalovou star vás samozřejmě budeme informovat.

 236

Shnoff

Další informace

Diskografie

The Lord Of Steel (2012)
Battle Hymns MMXI (2010)
Thunder In The Sky (EP) (2009)
Gods Of War Live (2007)
Gods Of War (2007)
The Sons Of Odin (EP) (2006)
The Dawn Of Battle (single) (2002)
Warriors Of The World (2002)
Hell On Stage (Live) (1999)
Hell On Wheels (Live) (1997)
Louder Than Hell (1996)
The Triumph Of Steel (1992)
Kings Of Metal (1988)
Fighting The World (1986)
Sign Of The Hammer (1984)
Hail To England (1984)
Into Glory Ride (1983)
Battle Hymns (1982)

Jiné pohledy

1 / 10
Ještě lepší než předcházející dílo.
Milda | 10. března 2004