BRUTAL ASSAULT 2015 - pekelných 6 - středa

BRUTAL ASSAULT 2015 - pekelných 6 - středa

BRUTAL ASSAULT 2015 - pekelných 6 - středa

BRUTAL ASSAULT 2015 - pekelných 6 - středa

Stejně jako minulý rok se hlásíme přímo z místa dění a přinášíme šest dojmů, které se zaryly do paměti! Dneska to maj doma MAYHEM, SOULFLY, NUCLEAR ASSAULT, AD NAUSEAM, TOUCHÉ AMORÉ a MONUMENTS!

MONUMENTS - za první kapelu tohoto roku, která rozeskákala většinu publika. Za první kapelu, která usadila publikum na bobek. Za to nafalšovanou palmu na hlavě Chrise Barretta. Za to, že dokáže chytnout věci, které po něm fans hodí. Za to, že dokáže zpívat v publiku a u toho ještě exnout nabízené pivo.

MONUMENTS

MONUMENTS

MONUMENTS

AD NAUSEAM - za soustředěnost. Za profesorský death metal s velkou dávkou citu. Za to, že mě hned prvním vystoupením posadili na prdel. Za to, že mi kolega Reaper bude závidět.

AD NAUSEAM

AD NAUSEAM

TOUCHÉ AMORÉ - za to, že podobné kapely na Brutalu vůbec hrají. Za nejpříjemnější set dne. Za atmosféru. Za to, že jsem nebyl zdaleka sám, kdo řval texty.

TOUCHÉ AMORÉ

TOUCHÉ AMORÉ

NUCLEAR ASSULT - za to, že starý thrash stále žije. Za nejlepší oldschool dne. Za to, že Dan Lilker za ta léta, co u nás hraje, dokáže česky poděkovat bez jakéhokoliv akcentu. Za to, že propagují GRIDE.

NUCLEAR ASSAULT

SOULFLY - za to, že se při své tělesné konstituci ještě Max odlepí od země, když dělá hop hop. Za starý pecky. Za nový pecky. Za to, že tentokrát měl koule na to, aby ho zabírala kamera. Za to, že má koule na to, mít na sobě kytaru, i když ta mu vlastně nehraje. Za to, že alespoň trochu smyl pachuť z minulého vystoupení (ne o moc, jen trochu). Za ostatní Cavalery v SOULFLY.

SOULFLY

MAYHEM - za nejlepší divadelníky dne. Za lebky. Za kosti. Za kapuci, přes kterou opravdu není vidět.

MAYHEM

MAYHEM

MAYHEM

Speciální cena dne Brutal Assault areál:
Za to, že výrazně srovnali druhou cestu na Zelenou louku. Za stanovou scénu se zvukem o několik levelů lepším, než tomu bylo minulý rok. Za stanovou scénu, ve které to větrá. Za hlavní bránu, která dýmá. Za to, že vždy prochcanou zeď u levého podia vyřešili elegantním pissing kanálkem. To je přímo na

BA Nobelovku.

nová cesta

historická galerie

První ročník

nová brána

pissing canal

 

Borec na konec: Týpek, kterého jsem už po druhé kapele viděl v tomto „fun“ stavu. Vydržel tak tři hodiny. Gratulujeme!

borec

(článek neprošel redakční korektúrou, páč byl psán a zveřejněn ve tři v noci)

 13

RIP
RIP

Další informace