EMPLOYED TO SERVE - Greyer Than You Remember

EMPLOYED TO SERVE - Greyer Than You Remember

EMPLOYED TO SERVE - Greyer Than You Remember

EMPLOYED TO SERVE - Greyer Than You Remember

Vyhoďte z THE DILLINGER ESCAPE PLAN všechny melodické vokály, zvyšte intenzitu dvojnásobně, věk kapely vydělte dvěma a místo hranatého Grega Puciata si dosaďte holku v šatečkách. Pak to prožeňte to punkovým filtrem a získáte metalovou zběsilost zvanou EMPLOYED TO SERVE, která má živě devastující následky.

Zamotané riffy, kombinované nervózním prohrábnutím strun nejsou ničím novým pod sluncem a jednoduše vykrádají vše, co na soutoku math-metalu, chaotického hardcoreu, grindcoreu a powerviolence vzniklo. Vzniká tak výbušná směs, která v případě EMPLOYED TO SERVE není nijak objevná nebo revoluční, koncertně vás ale jednoznačně dostane na kolena. V minulém roce jsem viděl jen málo kapel, které by se svou divokostí těmto mladým Btitům přiblížily.

Album „Greyer Than You Remember“ zní, jakoby CONVERGE potkali FUCK THE FACTS v teenagerské době, kdy se všemi cloumaly hormonální změny. Nahrávka má kulervoucí tah na branku, zarputilou nekompromisnost a intenzitu. Tempo se „zklidňuje“ jen u prostřední „Bones To Break“ a pak až na úplném konci desky. Jistota pro všechny milovníky metalových a hardcoroevých náletů.

 1

RIP
RIP

Hodnocení

Autor
7,5 / 10
Redakce
-

Další informace

Diskografie

Greyer Than You Remember (2015)