NOVINKY

EPIDEMIE RECORDS news

Novým přírustkem ve stáji labelu EPIDEMIE RECORDS se stali jihlavští TÁBOR RADOSTI. Tajemnem zahalené duo tvoří  již přes 10 let a nyní se dostává do širšího podvědomí svým precizním rituálním šamanským dark ambientem. Debutní oficiální album s pracovním názvem "Lamat" se připravuje na začátek roku 2006 v digipakovém provedení a limitované edici 500 ks. TÁBOR RADOSTI se také představí živě 23/10 v pražském klubu Rock Café po boku kultovní THE LIVING JARBOE (ex - The Swans).
www.taborradosti.com

DUSK dokončují nové album
Pákistánští DUSK v těchto dnech dokončují nové album, které vyjde na přelomu roku 2005 / 2006. Na albu se podílí několik speciálních hostů a dle leadera souboru Babara Sheikha půjde o velice experimentální album, které se bude podstatně lišit od jejich předchozího alba "Jahilia". Zároveň se ale má jednat o nejtemnější album v historii kapely, která letos slaví 10 let existence a novou desku chce pojmout jako oslavu tohoto výročí.
www.duskhorde.com

Shnoff

Zveřejněno: Neděle, 23. října 2005

Poslední novinky související s EPIDEMIE RECORDS news

Epidemie Records news - „Letní festivalová sezóna je u konce a já bych moc rád poděkoval všem lidem, ... [Úterý, 23. srpna 2005]


Vyhledat EPIDEMIE RECORDS news na webu Metalopolis