NOVINKY

EPIDEMIE RECORDS

Pre vás usporiada tieto štyri pražské koncerty:

"THE VISION BLEAK, ALCEST a FJOERGYN v Praze

Němečtí mistři strašidelného gothic metalu THE VISION BLEAK přivezou do Prahy svoji hororovou show. ALCEST z Francie hrají náladotvůrný, melancholický black metal. Přestože existují od roku 2000, teprve v roce 2010 začínají vystupovat živě a vyjíždí na své první turné. V březnu jim také vychází nové album Écailles de lune. FJOERGYN z Německa předvedou velice živelný folk viking metal. Stejně jako v případě ALCEST půjde o jejich první evropské turné.

Koncert se uskuteční v pátek 2.dubna v pražském klubu Exit Chmelnice. Začátek od 20.00 a vstupenky za cenu 350 Kč budou pouze na místě v den koncertu.

Maďarská pagan gothic folk kapela THE MOON AND THE NIGHTSPIRIT vystoupí v dubnu v Praze

THE MOON AND THE NIGHTSPIRIT vznikli na troskách doom metalové kapely EVENSONG v roce 2003 a velice brzy se jim podařilo etablovat se mezi přední kapely evropské pagan / folk scény.

Na kontě mají tři alba vydaná na portugalském labelu Equilibrium Music a pravidelně vystupují na evropských gothických a pagan folkových festivalech. Na živo je jejich hudba velice živelná a strhující, všemu vévodí krásná hra na housle a éterický maďarský zpěv zpěvačky Agnes Tóth (její hlas je také slyšet na poslední desce Thy Catafalque).

Společnost jim bude dělat jihlavské dark ambientní duo TÁBOR RADOSTI.

Koncert se uskuteční v komorním klubu Rubín (Malostranské náměstí 9, Praha 1) v pátek 16.4.2010. Začátek ve 20.00, vstupenky za cenu 200 Kč budou k dostání pouze na místě.

NEGURA BUNGET se vrací do Prahy

NEGURA BUNGET - tuto rumunskou black metalovou kapelu už není třeba v ČR příliš předtstavovat. Minulý rok došlo uvnitř kapely k velkému zemětřesení, odešli dva členové z hlavní trojice a bubeník se obklopil novou sestavou. Letos vyráží na masivní evropské Spirit of the Land turné. O tom, že jsou stále ve formě, se budou snažit přesvědčit i Prahu.

Jako společnost si do Prahy přivezou srbskou pagan black metalovou kapelu THE STONE, maďarskou black metalovou kapelu NEOCHROME a italské black metalové komando THE WAY OF PURITY.

V neděli 23.5.2010 od 20.00 v pražském klubu Exit Chmelnice. Vstupenky za cenu 250 Kč k dostání pouze na místě.

Ruská pagan folk metalová ARKONA v červnu v Praze

Ruská ARKONA patří v současné době mezi nejpopulárnější pagan folk metalové kapely a i v ČR se těší velké oblibě. Na podzim minulého roku vydala nové album Goi, Rode, Goi! a letos bude intenzivně křižovat Evropou po všech možných klubech a festivalech.

V Praze ji budou doprovázet dvě přední domácí black metalové kapely: plzenští TROLLECH a brněnští HEIDEN.

Úterý 15.6.2010 v pražském klubu Exit Chmelnice od 20.00 za 250 Kč (vstupenky pouze na místě)."

Klypso

Zveřejněno: Pátek, 26. února 2010

Poslední novinky související s EPIDEMIE RECORDS

EPIDEMIE RECORDS - "vydává sólové album FRODYSe a připravuje k vydání nová alba DYING PASSION a GOSPEL OF THE FUTURE. ... [Čtvrtek, 9. prosince 2021]
EPIDEMIE RECORDS - V létě 2017 jsme spustili zbrusu nový e-shop, který jsme během podzimu ještě dolaďovali a vylepšovali a nyní už vše běží v naprosté parádě. ... [Středa, 17. ledna 2018]
EPIDEMIE RECORDS - "VÁNOČNÍ AKCE U EPIDEMIE RECORDS Ke všem objednávkám, které přijdou přes náš e-shop v rozmezí od 25. ... [Sobota, 28. listopadu 2009]
EPIDEMIE RECORDS - "V úterý 12.5.2009 vychází u EPIDEMIE RECORDS tři nové tituly. Každé album vyjde v digipackovém balení a v limitované edici 600 ks. ... [Pátek, 8. května 2009]
Epidemie Records - "Nový web a internetový obchod EPIDEMIE RECORDS právě startuje. Internetový obchod se spoustou titulů všech možných žánrů se bude stále rozšiřovat. ... [Úterý, 27. května 2008]


Vyhledat EPIDEMIE RECORDS na webu Metalopolis