NOVINKY

PAPA ROACH a JULIEN-K

"Julien-K je americká hudební skupina, která vznikla jako boční projekt pro elektronickou hudbu, kterou vytvořil Amir Derakh a Ryan Shuck z Orgy, s pozdějším přispěním Eliase Andry a Anthonyho 'Fu' Valcice. Jejich debutové album  Death to Analog  míchal  Tim Palmer, a vyšlo v březnu 2009 v USA a o rok později v Evropě.
Webová stránka Juliena-K spatřila světlo světa v roce 2003 s demosnímky skladeb  "Look at You", "Kick the Bass", "Someday Soon", "Everyone Knows" a "Technical Difficulties", která vyšla na soundtracku k filmu Michaela Baye  Transformers z roku 2007 a zazněla i ve filmu. Julien-Khudebně přispěl i na několik video her, včetně  Sonic Heroes ("This Machine"), Shadow the Hedgehog ("Waking Up") a oficiální skladby k  Transformers: Revenge of the Fallen video hře.
Julien-K spolupracoval s Chesterem Benningtonem z  Linkin Park na skladbě  "Let Down" pro koncert  ReAct Now: Music & Relief .
Produkční team Juliena-K -  Amir Derakh, Ryan Shuck a Anthony 'Fu' Valcic také s Chesterem Benningtonem vytvořili exkluzivní verzi písničky "Morning After"  pro  Underworld: Evolution soundtrack a pro remixové album kapely  Mindless Self Indulgence's "What Do They Know?".
Julien-K spolupracoval i na sólovém projektu Benningtona s názvem  Dead by Sunrise a jejich debutovém albu  Out of Ashes .
"Jsou to stejné kapely. Ta jedna, kde Chester zpívá a skládá se jmenuje Dead by Sunrise, ale když jsem u mikrofonu já a Amir a já skládáme, tak se to jmenuje  Julien-K a je to víc elektronické... Julien-K a Dead by Sunrise jsou v podstatě kreativní team, jako taková Warholova továrna v tom smyslu,“ vysvětluje Ryan Shuck. "Dead by Sunrise je Chesterův Julien-K , jestli to dává smysl." Ryan Shuck v nedávném rozhovoru na www.de-re.de řekl, že  70%  jejich nového alba je už hotovo. Album se nyní mixuje a mělo by vyjít letos na podzim.

Vstupenky na concert Papa Roach + Yashin, kde se Julien-K představí jako jejich support, jsou za 630,- Kč + poplatky k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal. Na pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. V den koncertu na místě pak za 790,- Kč.
Více info na:
www.paparoach.com
www.myspace.com/theyashin
www.myspace.com/julienk
www.musicbar.cz
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion"

RIP

Zveřejněno: Úterý, 5. července 2011