NOVINKY

Randy Blythe vraj fanúšika nezbil

Manažment LAMB OF GOD podáva trochu iné vysvetlenie udalostí ako väčšina doterajších reportáží a svedectiev z koncertu. Podľa neho je nemysliteľné, aby fanúšik vyliezol na pódium tretíkrát v priebehu koncertu bez toho, aby voči nemu zakročila ochranka. Spevák Randy Blythe ho vraj iba odstrčil z pódia, kde podľa všetkého fanúšik spadol na hlavu, čo spôsobilo osudný úraz.

Ako tvrdí manažment, k bitke za žiadnych okolností nedošlo a všetky takéto informácie nie sú pravdivé. ("Under no circumstances was there a fight of any kind involved.")

Buď sa teda dotyčné strany rozchádzajú v tom, o ktorom z fanúšikov hovoria (ten, čo zomrel, nemusel byť automaticky ten, čo údajne dostal niekoľko rán, pretože votrelcov na pódiu bolo viac), alebo niektorá z nich prekresľuje realitu. Tak či onak, odstrčenie z pódia zatiaľ nepopiera nikto.

Celú udalosť určite lepšie prešetrila polícia, ktorá prvýkrát kontaktovala svedkov krátko po udalosti spred dvoch rokov.

Dnes zasadne súd a rozhodne o prípadnom ďalšom zadržiavaní speváka.

 

Toto píšu reportáže:

Metalopolis: "(...) a že nejde jen o frajerskou pózu, dokázal zpěvák Randy o chvíli později, když naprosto nekompromisně sejmul neomalence, který již po několikáté lezl na pódium. Frontman dal jasně najevo, kde se nachází jeho teritorium, vetřelce skolil k zemi, nadělil mu několik pravých háků a poslal ho vzduchem z pódia dolů a ani při tom nepřestal zpívat."

Sicmaggot: "Randy se choval přesně tak, jak jsem to od něj očekával. Zmrd, kterej na každýho sere. Potvrdil to tím, že několikrát pěkně zatopil pár fandům. Velice mu vadilo, když se někdo rozhodl navštívit pódium. Třeba ten první to schytal od Randyho docela dost, skočil po něm a držel ho na zemi, přitom dál pokračoval ve zpěvu. Když vstával, ještě ho na památku trochu podusil. Když fanda vstal, Randy ho vzal za vlasy a hodil poměrně rychle dolů. Jediný dík, že ten pán byl tak vychlastanej, že nic necítil. Druhý ale skončil o poznání hůř, trochu déle zápasil s tím, aby získal svůj dech zpět."

Abyss: "Jediné negativum koncertu představoval mírně řečeno diskutabilní přístup LAMB OF GOD ke stagediverům. V zápalu nadšení se někteří z fanoušků začali drápat na stage... a v ten okamžik se "beránek boží" proměnil v nasraného skopce, který je velmi surově smetl zpátky dolů. Přiznám se, že něco takového jsem ještě neviděl. Jo, dokážu pochopit, že ne každá kapela je zvědavá na drzouny otravující na pódiu. Ale vždycky to mělo nějaké nepsané meze, kterých se kapely a téměř všichni fanoušci s výjimkou nejožralejších hovad drželi. Přístup LAMB OF GOD mi přišel naprosto zbytečně přehnaný."

Topzine: "Další věcí, která zarážela, bylo chování zpěváka Randalla Blythea, který několikrát poměrně surově shodil fanoušky z pódia. Tyto drobné incidenty byly obšem jen nevýrazným šrámem na jinak dokonale odvedeném koncertu (...)"

Marastmusic: "O tom, že publikum skutečně pařilo, svědčil obrovský circle pit velký jak oko hurikánu a občasný stage diving. O tom, že kapela na pódiu moc nikoho nemusí, zase svědčily nějaké rozbité hlavy a rozšmelcované ruce… holt pro pány poučení pro příště… Neserte se do nasranejch ovcí!"

 

Hudobníci držia palce spevákovi LAMB OF GOD:

David Draiman (DISTURBED): "MY THOUGHTS GO OUT TO MY FRIEND RANDY BLYTHE FROM LAMB OF GOD @lambvox ?#freerandyblythe"

Alex Skolnick (TESTAMENT): "Thoughts to my friend Randy from LAMB OF GOD. Hope he"s alright and this gets resolved soon."

Paulo Gregoletto (TRIVIUM): "I hope Randy"s situation can be resolved quickly and without him being detained anymore. Very shitty news to start the day!"

Dez Fafara (DEVILDRIVER): "Prayers and thoughts for Randy as I fall asleep tonight …..Enroute to Full Force Germany ?#HesAGoodMan? ?#SendPositiveThoughts"

Jeff Kendrick (DEVILDRIVER): "Randy Blythe needs to be released soon. Please keep him in your thoughts."

Oderus Urungus (GWAR): "All power out to Randy and our boys in LAMB OF GOD. They are our blood and we stand by them. This whole thing reeks of bullshit."

Mark Hunter (CHIMAIRA): "Best wishes to Randy and the LOG camp."

Mike Portnoy (ADRENALINE MOB, DREAM THEATER): "Thoughts go out to my bro Randy from LOG… just hung w him a few days ago #FreeRandyBlythe"

Cristina Scabbia (LACUNA COIL): "I don"t believe for a split second that my brother Randy Blythe hurt ANYONE, especially on purpose. One of the most amazing persons I know. #FreeRandyBlythe Love you, brother. Feel sorry for that guy but I KNOW it WASN"T your fault."

Sebastian Bach: "Randy, hope u r ok.I have been sober this whole tour. 1st sober tour ever. U r an inspiration. Thx 4 your help @downloadfest #FreeRandyBlythe"

Brian Posehn: "Crazy news about Randy Blythe of LAMB OF GOD. Those guys are all really good dudes. I hope everything gets straightened out soon."

Rob Caggiano (ANTHRAX): WTF?? LAMB OF GOD Frontman Randy Blythe Arrested on Allegations of Manslaughter."

Slash: "#freerandyblythe"

Klypso

Zveřejněno: Sobota, 30. června 2012