NOVINKY

SYMBOLIC Open Air 2020

Pokračování čtvrtého ročníku metalového festivalu SYMBOLIC Open Air proběhne v termínu 1.-4. Července 2020 v lokalitě – Topolná u Uherského Hradiště ( Česká Republika). Během čtyř dnů se na dvou pódiích představí na šestapadesát kapel z celého světa, kam se sjedou fanoušci nejen z Česka, ale i ze zahraničí.

Headlinerem letošního ročníku je legendární americká formace BRUTALITY, která do Evropy zavítá po dlouhých 24řech letech, přičemž historicky poprvé do České Republiky a to právě na SYMBOLIC Open Air!

A protože SYMBOLIC rozhodně není jen o jednom jménu, můžete se těšit na vystoupení dalších zvučných jmen, jako jsou neméně legendární dánší thrasheři ARTILLERY, finští CONVULSE, kteří zahrají jejich speciální set „World Without God“, „all stars“ LIQUID GRAVEYARD v jejichž řadách působí členové CANCER, NAPALM DEATH, LOCK-UP, BRUJERIA, ex-DIMMU BORGIR, švédské death metalové směčky jako DEMONICAL, WOMBBATH, či holandští BURIAL REMAINS a italští ELECTROCUTION. Ani black metaloví fanoušci nepříjdou zkrátka a mohou se těšit na ikony anglické black metalové scény HECATE ENTHRONED či brazilské rouhače MYSTIFIER. Z tuzemských kapel nemohou samozřejmě chybět kapely jako SECTESY, FORGOTTEN SILENCE, BRUTALLY DECEASED, TORTHARRY, TRAHIR. A mnoho dalších...

Nový festivalový areál v Topolné s rozsáhlým zázemím přináší letos mnohá zlepšení, která zpříjemní a zkvalitní pobyt jeho návštěvníkům, stejně tak, jako přírodní volně dostupné jezero v dochozí vzdálenosti cca 3minuty od areálu, kde je možné si zaplavat. Nejpatrnějšími změnami pro návštěvníky budou dozajista kamenné sprchy a záchody, druhá „klubová“ stage, kryté zázemí v případě nepříznivého počasí a samozřejmě sortimentem bohatší bary a výčepy jak s klasickými, tak i speciálními pivy za velmi příznivé ceny. Na své si příjdou mimo jiné i vyznavači všemožného alternativního stravování a vybrat si bude možné jak z masové, vegetariánské, ale i veganské kuchyně. K dispozici je pro fanoušky přilehlý kemp s možností parkování.

Vstupné na tento čtyřdenní festival je možné zakoupit on-line formou e-ticketu za 38€.
Veškeré novinky, stejně tak jako informace o kapelách, programu a dalších aktualitách naleznete na oficiálních webových stránkách festivalu www.symbolic.cz/

a FB profilu www.facebook.com/symbolicfest.

Kompletní line-up:
BRUTALITY, ARTILLERY, HECATE ENTHRONED, CONVULSE,ELECTROCUTION, LIQUID GRAVEYARD, BURIAL REMAINS, WOMBBATH, HELSLAVE, DEMONICAL, MYSTIFIER, MORIBUND OBLIVION, RESURRECTED, DAWN OF OBLITERATION, INCARCERATION, ARMADA, EPSILON, BLOODRIDE, MORS SILENS, TREASONDOM, DEFIANT, UNFOCUSED, HATEFUL AGONY, FORGOTTEN SILENCE, GÖTTEDÄMMERUNG, PURNAMA, INNESPHERE, HUMAN SCUM, ELYSIUM, NAHUM, DARK ANGELS, BRUTALLY DECEASED, DOOMAS., TORTHARRY, ABSTRACT, FACE THE DAY, TRAHIR, MELANCHOLY PESSIMISM, BLOODY MADNESS, V.A.R., PROLAPSED, FROM VOID TO ABYSS, DIVERSITY, SIXTH DIMENSION, BAD VICTIM, DMC, SCABBARD, DAERVIN, SHAARK, NAURRAKAR.

 

RIP

Zveřejněno: Úterý, 25. února 2020

Poslední novinky související s SYMBOLIC Open Air 2020

SYMBOLIC Open Air 2020 - První letní metalový festival hlásí odložení na rok 2021. ... [Čtvrtek, 2. dubna 2020]


Vyhledat SYMBOLIC Open Air 2020 na webu Metalopolis