NOVINKY

BASINFIREFEST 2020

se přesouvá na rok 2021

Asi už tušíte, o čem následující slova budou. Naše vláda letošní léto z bezpečnostních důvodů pandemické nákazy nepovolí žádné festivaly.

I my tedy musíme přistoupit k přesunutí Basinfirefestu na příští rok. Ani netušíte, jak moc nás to mrzí. Obzvlášť v situaci, kdy jsme se po dvou letech, co se Basin nekonal, do jeho nové kapitoly vrhli s veškerou vervou.

Ale nezoufejme a soustřeďme se především na to, abychom tuto šílenou dobu ve zdraví přežili a abychom se na louce u Spáleného Poříčí za rok skutečně sešli. Bude proč!

Pokud tento ročník měl být „zahajovací“, vězte, že v roce příštím se chystáme šlápnout do pedálů na plný plyn a ukázat vám již celistvou vizi festivalu.
Samozřejmě už probíhají jednání, aby letošní nabušený line-up kapel pro příští ročník zůstal stejný. Vedle toho ale očekávejte jeho další rozšíření. Nejen o nová hvězdná jména, ale i o čtvrtý festivalový den!

Nový termín Basinfirefestu je 24. - 27. 6. 2021 a Vaše zakoupené vstupenky na něj zůstávají v platnosti.

V pondělí 11. května očekávejte doplňující informace, jak to bude s případným vracením vstupenek, ale věříme, že jsme Vám dali dobré důvody si je ponechat, a zároveň doufáme, že nám jejich ponecháním vyjádříte svou podporu. Budeme ji potřebovat! Děkujeme.

BFF team

https://www.basinfirefest.cz/cs/novinky/item/99-drazi-basinaci

RIP

Zveřejněno: Pondělí, 11. května 2020

Poslední novinky související s BASINFIREFEST 2020

BASINFIREFEST 2020 - Basinfirefest představuje další headlinery: Suicide Silence, Rotting Christ, Moonspell... ... [Úterý, 18. února 2020]
BASINFIREFEST 2020 - oznamuje AIRBOURNE jako jednoho z headlinerů! Pak Gutalax a další tuzemské špičky. ... [Pátek, 6. prosince 2019]
BASINFIREFEST 2020 - První kapely a datum zahájení předprodeje Všichni návštěvníci západočeského Basinfirefestu byli zvyklí... ... [Úterý, 5. listopadu 2019]


Vyhledat BASINFIREFEST 2020 na webu Metalopolis