NOVINKY

THE.SWITCH

Skupina The.Switch tento pátek (4.6.) vydávává již třetí letošní singl s názvem Ať vzplanou všechny hvězdy a to opět na všech platformách digitální distribuce (Spotify,..). 

Majkláč, kytarista a vůdčí osobnost skupiny The.Switch, k tomu dodává: „Pokaždý, když posílám náš nový singl na mastering k totálnímu bohovi Troyovi Glessnerovi, ve skrytu duše si přeju, aby někdy napsal třeba jen "hej kámo, dobrej song" nebo prostě cokoliv, ale nikdy neřekl ani slovo. Měl jsem z toho trochu depresi a říkal jsem si, že mu naše hudba musí připadat asi fakt strašná, tak raději mlčí a jen odvede svoji práci. U singlu Ať vzplanou všechny hvězdy se to ale poprvé stalo. Napsal přesně toto:"Great track btw....I have zero idea what your saying....but it sounds freaking bad ass...haha" a já mám pocit, že už máme splníno a můžem The.Switch klidně rozpustit ??."

Své fanoušky však skupina uklidňuje, že žádné rozpouštění nenastane. Naopak potvrzuje, že vydání dalšího singlu je na spadnutí – je tedy na co se těšit!

RIP

Zveřejněno: Sobota, 5. června 2021

Poslední novinky související s THE.SWITCH

THE.SWITCH - Ikoničtí crossoveroví the.switch vyrážejí po několika letech na klubové turné! ... [před týdnem]
THE.SWITCH - Ikoničtí crossoveroví the.switch vyrážejí po několika letech na klubové turné! ... [Neděle, 4. února 2024]
THE.SWITCH - vydali minulý pátek novou desku "Skrytý místa" (Red Head Records). ... [Úterý, 14. listopadu 2023]
THE.SWITCH - "The.Switch opět vydávají nový singl a opět rovnou s klipem! ... [Pondělí, 27. března 2023]
THE.SWITCH - "The.Switch vydávají nový singl Pravda, tentokrát rovnou s klipem! Kapela dle slibu svým věrným fans pokračuje ve vydávání singlů, ... [Čtvrtek, 2. června 2022]


Vyhledat THE.SWITCH na webu Metalopolis