NOVINKY

BACK TO THE SYMBOLIC

Festival “BACK TO THE SYMBOLIC” v malebném prostředí přírodního koupaliště ve Třech Dvorech u Kolína proběhne již tradičně na konci léta v termínu 27.-28.8.2021!
Na festivalu zahraje dánská thrash metalová legenda ARTILLERY! Dále budete moci vidět první živé vystoupení kapely SYMBTOMY, navrch v takovém jakoby možná až “All Star” složení. Po¨šesti letech se totiž na scénu vrací Jaroslav Šantrůček (IMPERIAL FOETICIDE, ex-DESPISE, ex-HEAVING EARTH), za bicí se posadí Štěpán (POPPY SEED GRINDER, ex-DESPISE) a zbytek bude tvořit jádro kapely Dejvy ( SECTESY, ex-DESPISE), Duzl a Martin (SECTESY).
Co se týče zbytku “startovního pole” můžete se těšit na death metal v podání anglických DECREPID, polských CANCERFAUST, či maďarských DEPRIVED OF SALVATION, ale také na zástupce domácí scény SHAARK, NAURAKAR, POPPY SEED GRINDER, ARAWN, MINORITY SOUND, EXORCIZPHOBIA a mnoho dalších...!

Striktně limitované vstupenky pořídíte za 550 Kč / 22 € zde: https://symbolic.cz/subdom/shop/kategorie-produktu/vstupenky/

V současné době je prodáno 70% z celkové kapacity vstupenek. Proto prosím neotálejte s nákupem lístků, není v plánu navyšovat kapacitu.
BACK TO THE SYMBOLIC je akce, která je postavena na tom, aby jste se cítili příjemně. Bez front, bez mačkání… s možnosti se někde v klidu usadit. Oproti předchozím ročníkům bude navíc posílena kuchyň (a s tím i sortiment), bude navýšen počet barů a můžete se těšit i na více stolů a lavic. Stanování je možné na pláži a parkovat lze na přilehlém parkovišti.
Více informací naleznete na stránkách www.symbolic.cz.

RIP

Zveřejněno: Pátek, 11. června 2021