NOVINKY

Výrava fest

"VOLEJTE HALLELUJAH! Koncertování bude!


Čekání na živé koncerty bylo dost a tak je nejvyšší čas vyrazit pod pódium. Letní parket Výrava už je připravený otevřít svoje brány a 3.7.2021 Vám od 13:00 nabídne koktejl, plný rozličných metalových příchutí. A jaká sestava na Vás čeká?
Loňské události v kultuře ARAKAIN komentovali slovy „…a tak i ARAKAIN čeká a jen silní přežijí…“. Koncert ve Výravě bude důkazem, že legendární ARAKAIN je stále nejsilnější.
Oslava 35. výročí existence kapely a s ním spojené rozsáhlé MASSAKR tour zavedlo na Výravu i thrashery DEBUSTROL – těšte se srračinky!
To, co koncem loňského „Znelo lesom“, zazní v létě v podání slovenských pohanů RAMCHAT i ve Východních Čechách.
Nejen osvědčené hity, ale čest názvu chystaného alba „Věčnost živlů“ přijedou demonstrovat živelní power metalisté RIMORTIS.
Z černočerné tmy se vynoří kultovní blackoši ROOT, kteří aktuálně začali pracovat na novém albu.
Už v průběhu loňského roku melodici SEBASTIEN ukázali, že jim čeština sluší. Na důkaz toho SEBASTIEN přivezou i své aktuální album „Identity“.
Chlapi, řeklo se bez bab? Neřeklo, a proto téměř domácí symfonici WISHMASTERS s půvabnou Shirley u mikrofonu budou pověstnou růží mezi trním.
O informacích ohledně koncertu a epidemiologických nařízení budeme informovat. Prosíme o trpělivost!
Areál bude otevřen na pravé poledne.


Předprodej vstupenek byl zahájen, vstuenky můžete pořídit na Ticketstream ( https://www.ticketstream.cz/akce/vyrava-fest-143071 ),

nebo u obvyklých prodejců v kamenných obchodech ( https://www.vyrava-letniparket.cz/index.php/pages/prodejci-vstupenek .

Těšíme se na Vás!"

RIP

Zveřejněno: Pátek, 11. června 2021