NOVINKY

100. číslo PAŘÁTu

s tributem V.A.R. vyjde v sobotu na MetalGate Czech Death festu.

V souvislosti se stovkou bylo slíbeno atypické vydání Pařátu, takže tady je. Nenajdete v něm pravidelné rubriky, bodovací tabulku ani recenze, „pouze“ old school. Jestliže některé z předchozích vydání Pařátu mohlo působit svým obsahem fosilně, tak tohle v uvedeném smyslu nepůsobí…. tohle fosilní je a zcela záměrně (úsměv). Včetně na mnoha místech jednoduché grafiky.

100. číslo Pařátu je plné rozhovorů a článků o českém a slovenském metalu, potažmo ještě československém, a třeba v něm narazíte i na bývalé muzikanty, o nichž jste si mysleli, že už nežijí (úsměv). Pro nemálo z nich to byl první rozhovor v životě. Ovšem jak už je z titulní strany patrné, nejvíc prostoru v jubilejním Pařátu dostali V.A.R. Součástí tohoto vydání je album A TRIBUTE TO V.A.R - Variatorum. Jedná se samozřejmě o originální CD s 12-stránkovým bookletem.

Pařát číslo 100 a tributní album pro V.A.R. budou mít premiéru v sobotu 19.6. v Červeném Kostelci na MetalGate Czech Death Festu.

Udělejte si pár minut času, klikněte na webové stránky Pařátu a přečtěte si kompletní informace o obsahu a rozesílání nového Pařátu včetně možné donášky na Czech Death Fest, kde budou POUZE v sobotu a ještě pouze na pár hodin.

Louis

Zveřejněno: Středa, 16. června 2021