NOVINKY

ROCK FOR PEOPLE HOPE

Rock for People bude! Dvoudenní festival Rock for People Hope proběhne ve dnech 13. - 14. srpna 2021 v areálu královéhradeckého Festivalparku a to hned na třech stagích.

Na Rock for People se vrací švédská rocková legenda The Hives, dorazí italský objev roku a vítěz Eurovision Song Contest Måneskin, post hardcorová formace Imminence, německá indie rocková pětka Leoniden, marseillský metalcore Landmvrks a australské elektro-industriální duo Skynd. Z Francie přijedou také rockeři Halflives, z Německa se do Festivalparku chystají metalcorové projekty GHØSTKID a Venues.

Z české scény se představí indie rockeři I Love You Honey Bunny, rock’n’roll v podání Deaf Heart, elektro-pop Domi, na scénu navrátivší se Evelynne a post-hardcore Brando’s Eyes. Další vystupující budou postupně oznamováni.

Slovo Hope v názvu festivalu není náhodné. Je vyjádřením naděje, že se kulturní život brzy vrátí do normálu a vyčerpávající období pandemie pomalu skončí. Rock for People Hope je tak opatrnou oslavou s omezenou kapacitou. Držitelům vstupenek je garantováno 100% vrácení peněz v případě zrušení akce.

Kromě hudby čeká návštěvníky bohatý doprovodný program - art stage s diskuzemi a performance, eko-městečko s představením neziskových organizací, nově upravené prostory Festivalparku, pestrý street food, pivo od lokálních i větších pivovarů, možnost parkování i kempování. Předprodej dvoudenní vstupenky za 1490 Kč startuje v síti GoOut ve středu 23. června.

Fotografie ke stažení: http://bit.ly/RFP_HOPE_PHOTOS

YouTube:
The Hives https://youtu.be/Uz1Jwyxd4tE

Måneskin https://youtu.be/QN1odfjtMoo

Imminence https://youtu.be/m0LeILiafiA

Leoniden https://youtu.be/GMwTMsy7zIw

Landmvrks https://youtu.be/uHSl0Zpw2pw

Skynd https://youtu.be/Wadc6wpqhFE

Halflives https://youtu.be/hYPOax6QgFM

GHØSTKID https://youtu.be/-ZFwLGzxa2U

Venues https://youtu.be/tiPFQNDrGRs

I Love You Honey Bunny https://youtu.be/Nuht3k4_Y24

Deaf Heart https://youtu.be/ep3VVyj6KCo

Domi https://youtu.be/A6o14RdlZ0c

Evelynne https://youtu.be/OPX08qHCinY

Brando’s Eyes https://youtu.be/0rP3l88f1w8


RfP Aftermovie 2019: www.youtube.com/watch?v=G25s1_Nhvfo

RfP In the Game Aftermovie: https://youtu.be/nAIfSam0N2Q

 

RIP

Zveřejněno: Pondělí, 21. června 2021