NOVINKY

SQUARED CIRCLES

"Pražská čtveřice studentů gymnázia Jana Keplera má v životě jeden velký cíl, vyzdvihnout zašlou slávu rocku opět na výsluní. A samozřejmě taky udělat maturitu a dostat se na vejšku. Jejich druhý singl „I’ll Do It Tomorrow“, který vychází právě dnes, vypráví o jedné z největších zhoub študákově, prokrastinaci.
Svižná kytarovka s nablueslým feelingem roztančí boky i krysy v korporátních kolečkách. “I'll do it tomorrow je náš úplně první song, a tak pro nás má speciální význam. Dávali jsme ho dohromady několik měsíců a většina ho vznikla na schodech horské chaty na školním lyžáku. Před tím dvou a půl rokem jsme ho psali jako naši studentskou zpověď o prokrastinaci. Odkládání všeho na později definovalo i vznik textu téhle funkem a rockem inspirované písničky, už jenom proto, že jsme ho finišovali po cizích bytech na poslední chvíli před naším prvním koncertem,“ uvádějí k novému singlu samotní SQUARED CIRCLES.
Zdánlivě nesmyslný název skupiny je ve skutečnosti označením pro výsledky kvadratury kruhu, v praxi neuskutečnitelné matematické úlohy. SQUARED CIRCLES jsou však především uskupením čtyř věčných snílků, kapelou, jejíž začátky se datují do poloviny roku 2018.
Od té doby pražští muzikanti prezentují především plody své autorské tvorby, žánrově zařaditelné do rocku, ale nebojí se ji proložit vlastním zpracováním známých songů. V současné době se obé snaží prezentovat klubovému publiku v intencích, které současné kulturní okolnosti dovolí.

Odkaz na singl:
https://www.youtube.com/watch?v=9mKC9mIgWww

https://bandzone.cz/squaredcircles

https://www.facebook.com/SquaredCirclesOfficial

https://www.instagram.com/circles.squared"

RIP

Zveřejněno: Pondělí, 6. prosince 2021