NOVINKY

SF MINI slaví 5. let existence

SF MINI slaví v sobotu 21.5.2022 5. let existence.

SF MINI je Olomoucký DIY skate-punkový prostor, jehož existence je podstatně delší, než zmíněných 5 let. Historie společného prostoru se píše od 15.12.2013, kdy proběhl první koncert na původní adrese. Prostor to byl podstatně menší a koncerty se odehrávaly přímo v rampě. Pro zajímavost ten koncert byl Remek, Unattended Funeral a Möbius. Následovaly 3 roky super koncertů na hodně specifickém místě, propojování punkové a skejtové komunity a vygradovalo to do vytvoření nového společného prostoru.
Ano, na nové adrese je SF MINI již 5 let. První koncert odehráli zase Remek a sekundovali jim Anne M. Christiansen. Od té doby proběhlo okolo 100 koncertů. SF MINI je zázemím pro místní kapely jako Empty Hall Of Fame, Gattaca, Nervy, Aralkum, Zhasni, Zklamání, Moriarty, Dÿsco a spoustu dalších zatím bezejmenných projektů. Je zde taky nahrávací studio, koncertní sál a nechybí samozřejmě mini rampa. SF MINI je taky důležitým zázemím pro místní diy skejťáky, kteří se podílejí na vytváření spotů nejen na Olomouckém Baumaxu. Mimo jiné, Baumax spot je asi největší DIY spot v Česko-Slovensku.
21.5.2022 proto oslavíme 5 let společné existence na „novém“ místě. Brány se otevřou v 16:00 a na dvoře proběhne skate jam, v průchodu pinec, v sále poslechovka a venku rozpálíme veganský gril. Večer od 20:00 proběhne koncert a kapely nebudeme muset představovat detailně. Lineup bude:
RÜBÄNISKÖ // BRUNNER TODESMARCH // KADONNUT MANNER (fin) // SWIMMING SLOTH
Odkaz na událost: www.facebook.com/events/1012928879657293

web: sfmini.musicforliberation.com

RIP

Zveřejněno: Středa, 18. května 2022