NOVINKY

ANATHEMA

Aktuální status od kapely ve FB překladu:"Chceme vám oznámit, že v posledních dvou letech byl život bohužel pro jednoho z členů naší kapely Dana velmi těžký a on se pokusil o sebevraždu. Léta je pod chronickou a hlubokou depresí.
Pokus o sebevraždu přežil a zlepšuje se. Je zázrak, že poslední dva roky vůbec přežil. Rok nikdy nevyšel z domu a navzdory teoriím nebyl nikdy žádným způsobem v ústavu a nikdy v životě neměl kontakt s policií, ani psychiatrickou službou.
Dan je rozumně slušná lidská bytost, která se zdá, že se ztratila. Už léta nebyl sám sebou. Jednou na několik dní šel dobrovolně do nemocnice, aby se vyhnul sebevraždě, ale zařízení NHS bylo zřejmě ještě depresivnější. NHS potřebuje pomoc a my slibujeme 10% našeho GoFundMe na charitu mysli.
Nyní pracujeme na tom, abychom světu přinesli něco dobrého a Dan se chce zlepšit jako člověk a být lepším člověkem, a už nikdy neudělat nic tak hloupého. Jeho lékař se také snaží ze všech sil zabránit tomu, aby se sebevražda opakovala.
Je pod profesionální péčí o duševní zdraví a velmi se věnuje 12 krokům zotavení závislostí, z nichž je velmi aktivní. Danovi byla diagnostikována hluboká deprese, každodenní chronická hrůzostrašná úzkost, komplexní posttraumatická stresová porucha 25 - 30 let a má ADHD. Nejméně 4 roky není sám sebou.
Mnoho z vás sdílí tento typ boje. Možná je hudba součástí léčení. Těžké lekce jsme se naučili dobře. Tohle bylo nejtěžší. Poučili jsme se. Možná proto máme těžké časy.
Přejeme Danovi dobré uzdravení. Očividně jsme si nebyli jisti, jestli to zveřejnit byl dobrý nápad, ale pravda je pravda a možná je načase, abyste to slyšeli.
Požehnání a láska a odpuštění ?
Opravdu doufáme, že vy všichni, každý z vás bez výjimky, budete žít šťastný a požehnaný život. Tvoje v léčení.
Pásmo a management Weather Systems."
Shnoff

Zveřejněno: Neděle, 22. května 2022

Poslední novinky související s ANATHEMA

ANATHEMA - to na prozatím neupřesněnou dobu zabalili kvůli koronaviru. ... [Středa, 23. září 2020]
ANATHEMA - Do Prahy se po delší době vrací fenomenální Anathema! Britští melancholici, ... [Čtvrtek, 30. března 2017]
ANATHEMA - vydá 30. října u Kscope živou Blu-ray/audio kolekci "A Sort Of Homecoming", ... [Pátek, 28. srpna 2015]
ANATHEMA - Danny Cavanagh vybírá prachy na svou sólovou nahrávku "Memory And Meaning". ... [Středa, 17. prosince 2014]
ANATHEMA - ANATHEMA zverejnila akustické video ku skladbe "The Lost Song - Part 2". Skladba pochádza z ich nového albumu "Distant Satellites", ... [Středa, 25. června 2014]


Vyhledat ANATHEMA na webu Metalopolis