NOVINKY

Christmas Mazec 4.

17. prosinec - Kolín / „U Vodvárků“ 18:00

Tak konečně po dvou covidových letech můžeme znovu obnovit tradici naší vánoční taškařice v metalovém duchu s názvem „Christmas Mazec 4.“. Stejně jako předtím i nyní se bude akce konat v kultovním kolínském klubu „U Vodvárků“ a termín byl stanoven na 17.12.2022.

Nadílka se bude skládat z pěkných metalových dárečků a zase to bude velice rozmanité. Na co si budete moci hodit řepou??? Budou to matadoři česko-slovenské metalové scény pražští metalisté BRUTALLY DECEASED. Smečka, která překousala death metal skandinávského střihu ke své podobě a v čele s Žlábou, který má jenom o trochu menší krk než Corpsegrinder, se řadí mezi to nejlepší v ČR. Brutální slam death metal, který láme kosti, nám předvedou CONGENITAL ANOMALIES. Hoši mají novou desku a určitě budou chtít ukázat svůj potenciál. Další v řadě bude lahůdka pro fanoušky thrashe a speed v podobě LAID TO WASTE. Kerosinová zběsilá jízda, která zastavuje až když fanoušci sotva tahají nohy. Techničtější formu deathmetalu přijedou prezentovat zlínští INCEPTION OF FALL. Kluci jsou hodně mladí, ale to na jejich výkonu není vůbec znát. Naopak při své muzice používají hodně velké množství not. Černí koně této edice budou brněnští SPACE HAMSTER. Neskutečně zábavný mix všech možných metalových stylů v moderním hávu, ale vše v rámci metalu. Opravdu si tuhle bandu pohlídejte. Pořádající banda ELYSIUM také nebude chybět s jejich vlastním pojetím metalu a dojde i na nějaké věcné dárečky.

Sestava je více než lákává, takže předtím, než usmažíte kapra na prach a shoří vám metalové cukroví dorazte si hodit kebulí do rytmu libých tónu kvalitní muziky.

Kompletní soupiska festivalu: BRUTALLY DECEASED, ELYSIUM, CONGENITAL ANOMALIES, INCEPTION OF FALL, LAID TO WASTE, SPACE HAMSTER

Veškeré informace o akci a aktuální informace se dozvíte na https://fb.me/e/zY8aEm4Jx

Louis

Zveřejněno: Úterý, 29. listopadu 2022