NOVINKY

Rock For People 2023

Třetím headlinerem historicky největšího 27. ročníku Rock for People a hvězdou sobotního večera jsou THE 1975. Tato britská kytarová senzace, oceněná dvěmi cenami Brit Awards z roku 2019, se tak zařadila mezi metalové legendy SLIPKNOT a britské rockové velikány MUSE, kteří jsou již oznámenými headlinery příštího léta.

Indie-rocková kapela v čele s Matthewem Healym přiveze novou desku Being Funny in a Foreign Language z letošního roku, nebudou ale chybět ani všem dobře známé staré pecky jako Chocolate nebo The Sound. Většina alb THE 1975 se umístila na vrcholných příčkách britských i amerických hitparád a v roce 2020 si vysloužili i nominaci na cenu Grammy za nejlepší rockový song. „Rýsuje se nám hodně nabitý ročník, takový, který tu ještě nebyl,“ komentuje lineup ředitel festivalu Michal Thomes a dodává: „Čtvrtého headlinera se fanoušci dozví již brzy v adventním kalendáři.“ Festival se uskuteční v termínu 8.-11. června v hradeckém Parku 360. V současné době je prodáno přes 70 % ze současné edice vstupenek.

Celofestivalové vstupenky jsou v prodeji v aktuální edici za 3490 Kč na GoOut.net: https://goout.net/cs/listky/rock-for-people-2023/hetn/. Pořadatelé se snaží co nejvíce ulehčit fanouškům cestu ke vstupenkám a od pondělí 1. prosince spouští společně s partnerem Twisto prodej vstupenek na splátky bez navýšení – Twisto na Třetinku.


Louis

Zveřejněno: Úterý, 29. listopadu 2022