NOVINKY

TELEPATIE

"Vychází 5. číslo Telepatie – hudebního magazínu z podsvětí. 

V pravidelné roční periodicitě vyšlo nové číslo Telepatie. Jako již tradičně je obsah naplněný převážně (ale nejen) rozhovory s osobnostmi a kapelami napříč žánry od extrémního hardcore a metalu přes punk až po experimentální záležitosti. To vše na 148 stranách.

Telepatii otevírá rozsáhlý rozhovor s Martinem Čechem, jehož vydavatelství Epidemie Records letos slaví 30 let existence. Svou diskografii komentuje Monika Načeva, své kapely, aktivity atd. představují Pavel Friml (PHR Records), Mizzy (MŮRA, VOLUPTAS, BRAUNCHOLDA), Opat (MALLEPHYR, STÍNY PLAMENŮ, …), Šakal (RABIES, Noise Master), Malik Çamlica (HYPERDONTIA, SEPTAGE), Annamarie Kounicová (TERMINATOR X, SØLITÄR), Jaroslav Šumbera (MINDTHORN), Žakyn (Thrash Nightmare crew), Lennart Hammerer (pořadatel festivalu Trveheim) a spisovatel Jiří Březina. Nejen o silných deskách, které loni vydali, vypráví MISS MARPLE a FAÜST. Do svého světa dávají nahlédnout VYŠEHRAD a brazilští DEAFKIDS.

Jako vždy nechybí ani tour reporty. V prvním z nich přibližuje Petr z LYSSY koncerty, na kterých jeho kapela zahrála po boku legendárních GNU a WOLLONGONG. Skoří (EXORCIZPHOBIA) popisuje podzimní tour po Evropě, aby trojici reportů uzavřel Hnisatel ze SNĚŤI, který povyprávěl o výletu do Mexika.

Obsah doplňují dvě ankety. První z nich se věnuje labelům, které vydávají magnetofonové kazety, zatímco druhá se zabývá tématem nakolik má chování muzikantů vliv na vnímání jejich tvorby.

Kontakt pro info a objednání: telepatiezine@seznam.cz

Další info naleznete zde: https://www.facebook.com/Telepatie-zine-2016398318408696"

Louis

Zveřejněno: Pondělí, 13. března 2023

Poslední novinky související s TELEPATIE

TELEPATIE - Vychází šesté číslo Telepatie – hudebního magazínu z podsvětí. ... [před týdnem]
TELEPATIE - Vychází čtvrté číslo Telepatie – hudebního magazínu z podsvětí. ... [Středa, 2. března 2022]
TELEPATIE - Vychází třetí číslo Telepatie – hudebního magazínu z podsvětí. ... [Pátek, 12. února 2021]
TELEPATIE - Právě vychází 2. číslo fanzinu Telepatie. Nové číslo plynule navazuje na to první. ... [Středa, 4. března 2020]
TELEPATIE - Nový tištěný hudební magazín z podsvětí Telepatie oznamuje: dotisk je na světě! ... [Pondělí, 15. dubna 2019]


Vyhledat TELEPATIE na webu Metalopolis