NOVINKY

SUM 41

"Sum 41 odpálí oficiální afterparty Rock for People na brněnském Výstavišti

V Praze, 15. března – Kanadské legendy punk-rocku Sum 41 v čele s Deryckem Whibleym už v našich končinách netřeba představovat. 12. června se vrací do České republiky na brněnské Výstaviště a jejich open-air show bude oficiální afterparty letošního 27. ročníku Rock for People. Loni odehráli kromě nezapomenutelné show na RfP festivalu, která pro mnohé návštěvníky strčila do kapsy i headlinery, také headline koncert společně se Simple Plan v Praze. Čeští fanoušci Sum 41 milují a kapela zase miluje je. “Když jsme přemýšleli, kdo by se nejlépe zhostil festivalové afterparty, Sum 41 byli jedni z nejlepších adeptů. Proto mám nesmírnou radost, že se nám je pro naše fanoušky podařilo zabookovat, tentokrát do Brna”, sděluje Michal Thomes, ředitel Rock for People.

S oznámením koncertu odstartoval předprodej pro Rock for People Friends, kteří najdou heslo v mobilní aplikaci RfP. Oficiální předprodej pro veřejnost bude zahájen v pondělí 20. března v 10 hodin síti GoOut.cz.

Od svého vzniku v roce 1996 mají na kontě 7 studiových alb a to další, v pořadí osmé (tentokrát dvojalbum) Heaven and Hell, je dle informací od kapely snad na spadnutí a bude se vracet k poctivým pop-punkovým kořenům. “Album Heaven And Hell je rozděleno na nostalgickou pop-punkovou část Heaven a metalovou část Hell, která obsahuje skladby bližší nejnovějšímu zvuku kapely.” prozradil zpěvák a kytarista Deryck časopisu Rolling Stone. Po více než 15 milionech prodaných desek po celém světě, nominaci na cenu Grammy, dvou cenách a 7 nominacích Juno Awards, Kerrang! Award a také několika cenách Alternative Press Music Awards, jsou Sum 41 stále nekompromisní a upřímnou rockovou kapelou s energií na rozdávání a současně se řadí k nejprodávanějším a nejúspěšnějším rockovým kapelám současného hudebního světa. A rozhodně nemají v úmyslu ani trochu zpomalit!

VSTUPENKY:
https://goout.net/cs/listky/sum-41/tryr/

Odkazy
FB událost: https://www.facebook.com/events/3546087568997387/?ref=newsfeed"

RIP

Zveřejněno: Středa, 15. března 2023

Poslední novinky související s SUM 41

SUM 41 - VYPRODÁNO. PŘESUNUTO DO NOVÉHO PROSTORU!! 7.9.2010 & 8.9.2010 Praha, Lucerna Music Bar (Vodičkova 36) Pražské koncerty SUM 41 se navždy zařadí do historie hudebních akcí v ČR a do paměti hudebních fandů neuvěřitelnou shodou okolností, ... [Pátek, 3. září 2010]


Vyhledat SUM 41 na webu Metalopolis