NOVINKY

Epidemie Records news

„Letní festivalová sezóna je u konce a já bych moc rád poděkoval všem lidem, kteří navštívili  náš stánek na festivalech Obscene Extreme, Open Hell a Brutal Assault. Díky moc za vaší podporu, především na Brutal Assaultu byl váš zájem obrovský.

Mám tu několik novinek ohledně vydávaných titulů v roce 2005. Nejprve ty špatné. Vinylová edice nového alba rumunských NEGURA BUNGET u nás nevyjde, především kvůli vysokým a pravděpodobně nevratným nákladům, které by na dvojLP byli potřeba. Z podobných důvodů je zatím pozastaveno vydání KULGRINDY, stejně tak prozatím odpadají jejich již avizované  koncerty. Zda k realizace desek a koncertů dojde v tuto chvíli nejsem schopen říct, pokud  ano budu vás informovat. A do třetice nebude ani připravované DVD PRAGUE INDUSTRIAL FESTIVAL, neboť tým lidí, který za tím stojí není momentálně schopen dotáhnout tento projekt do konce.

Po špatných zprávách už jenom ty dobré:
ARALLU - The Demon From The Ancient World CD  Vychází 12/9/2005
ARALLU se zformovali v roce 1997 v izraelském Jeruzalémě s úmyslem hrát mezopotámský barbarský black metal. Po debutním albu "The War On The Wailing Wall" (The End Records) a dvojce "Satanic War In Jerusalem" (Raven Music), zakotvili u českého vydavatelství Epidemie Records, kde vychází třetí album "The Demon From The Ancient World". Připravte se na mezopotámský středovýchodní barbarský black metal s arabskými rytmy, atmosférou pouště a nepřeslechnutelného vlivu starých thrashových kapel z 80-tých let. Kromě starodávné mezopotámské kultury je pro ARALLU také velkou inspirací život v Izraeli. ARALLU nezpívají o válce, protože čtou knihu o válce nebo sledují filmy o válce, ale proto, že žijí ve válce. DÉMONI PŘICHÁZEJÍ Z POUŠTĚ!!!
www.arallu.com

FORGOTTEN SILENCE - The Nameless Forever... The Last Remembrance... CD Vyšlo 7/7/2005
Legendární nahrávka z roku 1994 vychází na četné žádosti v remasterované podobě na CD. Multimediální stopa s fotogalerií, historií, překlady textů atd. jako bonus. Vyšlo v limitované edici 500 ks pro opravdové FS příznivce.

EBOLA JOY - Galerry CD Vyjde v říjnu 2005
Debutní album naší nové stájové kapely je ve finální fázi. Očekávejte kvalitní porci atmosférického, náladotvůrného dark gothic rock
metalu.
www.ebolajoy.cz

AGHIATRIAS - Ethos CD Vyjde do konce roku 2005
Dvojice Vladimír Hirsch a Tom Saivon momentálně také dokončují své nové koncepční album. Termín vydání se malinko posunuje, ale do konce roku by album mělo vyjít a opět samozřejmě v luxusním limitovaném digipakovém balení.
www.vladimirhirsch.com

Shnoff

Zveřejněno: Úterý, 23. srpna 2005

Poslední novinky související s Epidemie Records news

EPIDEMIE RECORDS news - Novým přírustkem ve stáji labelu EPIDEMIE RECORDS se stali jihlavští TÁBOR RADOSTI. ... [Neděle, 23. října 2005]


Vyhledat Epidemie Records news na webu Metalopolis