NOVINKY

RAGE

Nové studiové dvojalbum "Afterlifelines" vychází u Steamhammer/SPV již zítra a tady je další návnada na něj:

[včera]

FREEDOM CALL

Nové album "Silver Romance" vyjde 10. května u SPV a jak naznačuje klip ke skladbě "In Quest Of Love", nikoho jím kapela už asi nepřekvapí:

[včera]

Miloš Dodo Doležal

vydá 7. května u Warner CZ nové album "Level 777", na němž se drobnou měrou v úplných počátcích nahrávacího procesu podílel i slavný producent Jan Němec, který odešel na věčnost letos v lednu.

[včera]

ACCEPT

Druhá ukázka z nového alba "Humanoid" (26. dubna u Napalm Records), klip ke skladbě "The Reckoning":

[včera]

SHAARK

Živé video ke skladbě "The Emperor Of Evil" ze křtu nové desky "Hybrid War" v Bzenci v únoru letošního roku:

[včera]

OZZY OSBOURNE a BILLY MORRISON

Dvorní kytarista BILLYHO IDOLA Billy Morrison vydává 19. dubna sólové album "The Morrison Project", na němž se mezi mnohými slavnými hosty objeví i samotný Princ temnoty, a to ve skladbě "Crack Cocaine":

nachází na třetím sólovém albu britského kytaristy Billyho Morrisona, název, text i vokály jí propůjčil Ozzy Osbourne. Podívejte se na nejnovější audiovizuální počin prince temnot!

Kytarista, zpěvák a skladatel Billy Morrison vydává 19. dubna své třetí album „The Morrison Project“, na němž se objeví řada hvězdných hostů včetně Ozzyho Osbourna, Billyho Idola, Ala Jourgensena, Steva Vaie, Lindy Perry a dalších. Morrison je známý především jako rytmický kytarista v kapele Billyho Idola po boku hlavního kytaristy Steva Stevense. Ten se v novém singlu „Crack Cocaine“ objevuje také.

[včera]

PEARL JAM

připomínají, že nové album "Dark Matter" vyjde 19. dubna a přihazují k tomu další ukázku z něj, skladbu "Running":

[před 3 dny]