ISACAARUM - Menses Exorcism

ISACAARUM - Menses Exorcism

ISACAARUM - Menses Exorcism

ISACAARUM - Menses Exorcism

Pětice šílených gynekologů v krví umatlaných pláštích se vrací na místo činu – do odpudivé zažloutlé ordinace s prorezlým a bizarně rozcapeným křeslem uprostřed. Z tašek vytahují své inštrumenty, kterým je slovo „septické“ cizí asi jako slovo „vyzrálost“ pedofilům. Tampóny jsou rozestavěny do pentagramu. Svíčky ve tvaru penisů olizují chlípné plameny. Bezvládné ženské tělo se rozkládá na navlhlém filcu gynekologické sesle... Vymítání menstruace započalo.

A vymítá se přesně s takovým fortelem, jaký mají ISACAARUM už nějaký ten pátek v malíčku. Až genitální chloupky poletují. Na oko snad lze tuhle pošukanost považovat za death / grind, ale pravda je, že tahem na branku bych materiál „Menses Exorcism“ narval spíše někam mezi punk a valivý rock´n´roll, který si Chymus a spol. transponovali do death-grindových not. Výsledkem je totální zábava. Valivá riffová stěna podpořená rytmikou rychlou jako první panicův orgasmus – dokořeněná skřehotavým Chymusovým řáděním, které se nese ve velkém prasáckém štýlu „piss-shit-guma-igelit“ poetiky textů (některé přesmyčky jsou vážně sakra dobré a vtipné, viz tracklist).

Nedá se rozhodně říci, že by tenhle námrd brutálně znásilnil českou scénu, při vší úctě to beru jako instrumentálně a kompozičně dobře zvládnutou prdel s originálně ujetou stylizací. Vymítání menstruace je příjemná jízda, která má spád, nápady a melodie spíše v punkovém slova smyslu. Přístupné nejen odborníkům na ultra rychlé t-t-t-t-t, ale v podstatě všem, kteří se rádi baví kytarovou energií, sexuálními anomáliemi, animálními výlevy a další roztodivnými pokroutkami. Dlouhý je tenhle tepající chuj tak akorát, takže šance na uspokojení cílového objektu je velká. Jen s tím zaháněním menstruace si nejsem tak jistý, takže pánové, ve dnech, kdy mají vaše dívky své dny, pouštějte tuhle muziku jen na vlastní nebezpečí!!! Aby vám nevypíchly oko tampónem...

P.S.: Velká pochvala za mediální stopu, která zachycuje řádění kapely na sjezdu bizarností všeho druhu – trutnovském Obscene Extreme festivalu.

ISACAARUM

 7

Marigold

Verdikt

Vibrační samojeb s volitelnou rychlostí vibrací a přímým vstřikováním.

Hodnocení

Autor
7 / 10
Redakce
-
Čtenáři
7,3 / 10

Další informace

Stopáž: 34:52

Produkce: Tom Corn
Studio: Hostivař

Sestava

Skladby

  1. Fellatorium
  2. Cock Control
  3. Piss Fighter
  4. G Spot Seppuka
  5. Dildog Troopers
  6. Cummand & Cuntquer
  7. Menstrua
  8. Orgasm Offside
  9. Rhythmic Balls
  10. Mea Verpa!
  11. Stormbuggers Fartillery
  12. The Menses Exorcist

Diskografie

Vaseline (2011)
Shibari Kata And Other Practices (2005)
Menses Exorcism (2003)
Cunt Hackers (2001)
Curbed (2000)
Die Verwandlung (1997)