THIS NIGHT DRAWS THE END - Wolves

THIS NIGHT DRAWS THE END - Wolves

THIS NIGHT DRAWS THE END - Wolves

THIS NIGHT DRAWS THE END - Wolves

Je to trochu nevděčné, psát o kapele, se kterou člověk sdílel nějaký ten kus života. Na jedné straně mohu být obviněn z nadržování a na druhé z toho, že si na těchto stránkách řeším nějaké nevyřízené účty. Ani jedno přátelé. THIS NIGHT DRAWS THE END navíc v tuto chvíli již neexistují, takže s klidným svědomím mohu napsat, co si o té jejich nové nahrávce myslím…

…bez toho aby to někomu prospělo nebo uškodilo…
…takže milý Vadime, Michale a Jaroslave…

…myslím si to, že toto EP je bezkonkurenčně ze všech tří, které THIS NIGHT DRAWS THE END v různých sestavách nahráli, to nejlepší. Po všech stránkách jste mi v hudební oblasti připomněli hudbu, kterou v současné době produkují mojí oblíbení FLOWERS FOR WHORES. Vím, že někteří z vás to neuslyší rádi, ale protože mě znáte, tak víte, že je to ode mne míněno jako poklona. Pryč jsou trendovky v podobě breakdownů, pryč jsou kytarové trylky a sóla. Vše má mnohem syrovější pach, nahrávka je více upocená, špinavá a rozhodně i více punková.

V mnoha ohledech to celé vypadá jako hledání ztracené identity, ale ukazuje se, že nalezené cesty jsou správné a THIS NIGHT DRAWS THE END vedou do končin, kdy přestávají být jen regionální metalcoreovou neznámou co se musí rvát o svůj život. S touto cestou jste mohli pomýšlet na něco víc. Kapela má za celou svoji existenci na aktuální desce nejlepšího bubeníka a Vadim tu prokázal, že svými nápady dokáže bezproblémově utáhnout celou kapelu. Je tu pár nedotažených drobností ve zvuku, ale to neřešme.

Morbi jako vždy ukazuje, že je ve studiu mnohem silnější, než naživo, a to je jeho velký problém. Michale, ani po této nahrávce nerozumím tomu, jak se ti povede ve studiu napěchovat do svého hlasu tolik zdravé energie a jak to pak podivně, polochcíple a bez života působí živě. Sakra udělej s tím něco, ne? Vždyť ono to tam někde hluboko v tobě bejt musí. Co? Žejo! Pusť to ven! Hostovačka Zubucha z ..ÚL! dodává lehce blackmetalové náladovce „Sulphur“ síru a oheň. Velká paráda. Takže pánové. Škoda Vás.

 Přidejte svůj názor

RIP
RIP

Hodnocení

Autor
-
Redakce
-

Další informace