BRUTAL_LOG - pekelných 6 - pátek

BRUTAL_LOG - pekelných 6 - pátek

Z každého dne Brutal Assaultu tady máme pekelnou šestku dojmů, které se zaryly!

KATALEPSY - za brutální death metal z Moskvy, který místy vypadá jako hardcore z New Yorku.

BRUTAL DEATH MOSKVA versus NYHC

ORPHANED LAND - za nejdeštivější set dne. Za fanoušky, kteří vydrželi a na přání kapely hopsali v kalužích. Za to upřímné „šalom“ na konci setu.

Déšť v rytmu židovského metalu

ALCEST - za nejromantičtější black metal pod mraky. Za atmosféru, která souzněla s oblohou. Za příjemné provzdušnění dne.

Mraky jim sluší

MESHUGGAH - za řídnoucí dlouhé rousy mistra Fredrika Thordendala. Za metalovou kapelu, která se nemusí hýbat pro to, aby pod ní byl kotel. Za matematické válce. Za to, že srazili na kolena i redakčního benjamínka Hooyu.

GOD OF POLYRHYTMUS

IN FLAMES - Za to že se Anders Fridén umí krásně rozzlobit na zvukaře. Za to že umí házet stojanem na mikrofon. Za to, že bere fotografům foťáky a fotí za ně.

headline fotokapela

ATARI TEENAGE RIOT - Za nejuřvanější diskotéku, co jsem zažil. Za aerobik na pódiu. Za stylové černé elasťáky. Za to, že se při jejich setu všechny „metly“ „odkopaly“.

screamo disko

screamo disko

Bonus dne: výborný vegeteriánský Boršč u loVegu.

stánek dne

Hláška dne: Opět exredaktor Stray před setem MESHUGGAH: „Tohle je betonovej kvádr, to já nezvednu“ (*odchází do baru na pivo*)

Lúzr dne: Já sám. Neboť jsem si šel odpočinout krátce po půlnoci a probudil se ve dvě. Těsně po setu masakrózních WHITECHAPEL, o kterých druhý den každý mluvil.

Borec na konec: Čurbyho (pozn.: hlavní organizátor festivaliu Obscene Extreme) synek slézající jako Spiderman zdi josefovské pevnosti.

OBSCENE SPIDERMAN EXTREME

 72

RIP
RIP

Další informace