BRUTAL ASSAULT 2014 - pekelných 6 - čtvrtek

BRUTAL ASSAULT 2014 - pekelných 6 - čtvrtek

BRUTAL ASSAULT 2014 - pekelných 6 - čtvrtek

BRUTAL ASSAULT 2014 - pekelných 6 - čtvrtek

Z každého dne Brutal Assaultu tady máme nahrubo opracovanou pekelnou šestku dojmů, které se zaryly!

SLAYER – za vlahý lesk v Shindyho očích, když z boku scény sledoval plnění svého snu. Za řetězy Kerryho Kinga, které při koncertně slyšitelně cinkají. Za téměř nábožnou atmosféru před jejich koncertem. Za set, ve kterém zazněly všechny „hitovky“.

SLAYER

SLAYER

SLAYER

BRING ME THE HORIZON – za mánii jejich fanoušků, která si v ničem nezadá s hysterií kolem BEATLES. Pevně doufám, že klučina, který se při přepadávání do fotokoridoru sám ze země už nezvedl, bude OK. Ta rána do kebule, kterou si uštědřil, vypadala hodně strašidelně. Za první sekundy jejich setu a refrén skladby „Shadow Moses“, kdy jejich fanoušci sborovým zpěvem přeřvali aparát scény. Za to, že snad ani jeden kelímek letící na scénu nenašel cíl.

BRING ME THE HORIZON

MISERY INDEX – za kovovou ryzost. Za kopáky Adama Jarvise, které si nic nezadají se zbíječkou. Za první vrchol dne.

MISERY INDEX

MISERY INDEX

SUFFOCATION – za to, že jim to s Frankem Mullenem sluší víc, než s Billem Robinsonem. Za Dereka Boylera, který má basu nejníž ze všech muzikantů. Za klingonství Terrance Hobse. A samozřejmě za jeden z nejlepších koncertů první den Brutal Assaultu.

SUFFOCATION

SUFFOCATION

IWRESTLEDABEARONCE - za divoké vystoupení plné pozitivní energie. Za zběsilost. Za to, že do mě z počátku dne společně s TEXAS IN JULY nalili dost energie, abych se dočkal večera.

IWABO

IWABO

KATATONIA – Za to, že zvládli kablík, který jim set posunul téměř o půl hodiny. Za mnohem lépe postavený set, než tomu na Brutal Assaultu bylo minule. Za příjemný večerníček před odpočinkem.

KATATONIA

A také jeden velký „hejt“ – za velké množství modelů s trikama NS black metal nebo kapelama z této sorty, které člověku dokáží otrávit čtvrteční ráno při jinak výtečném setu plzeňské PANYCHIDY.

ee

 79

RIP
RIP

Další informace