BRUTAL ASSAULT 2014 - pekelných 6 - sobota

BRUTAL ASSAULT 2014 - pekelných 6 - sobota

BRUTAL ASSAULT 2014 - pekelných 6 - sobota

BRUTAL ASSAULT 2014 - pekelných 6 - sobota

Z každého dne Brutal Assaultu tady máme nahrubo opracovanou pekelnou šestku dojmů, které se zaryly!

DOWN – za živého Phila Anselma. Za lehce opilého živého Phila Anselma. Za lehce opilého Phila Anselma a jeho touhu vpotácet se po svém koncertě na vedlejší scénu a vzít s flaškou v ruce překvapenému Satyrovi mikrofon. Za následnou párty obou kapel.

DOWN 

DOWN

 SICK OF IT ALL – za to, že od nich opět všechny HC kapely dostali lekci v tom „jak se to má dělat“. Za nejenergičtější kapelu celého BRUTAL ASSAULTU. Za to, že nestárnou.

SICK OF IT ALL 

SICK OF IT ALL 

SICK OF IT ALL 

CONVERGE – za to, že je hned zpočátku nas*ali přetahující SATYRICON. Za agrsivní a strhující a krásný koncert. Tím strhující, myslím opravdu strhující. Strhli s sebou i kameramana, který v pitu doplul až na okraj.

CONVERGE 

CONVERGE 

KRABATHOR – za odvahu. Za nostalgii, která byla silnější než instrumentální kotrmelce.  Za „nová“ sóla.

KRABATHOR 

KRABATHOR

Dvojici EXIVIOUS a OKKULTOKRATI, za to, že ačkoliv stojí na opačných pólech (profesorská technika versus humpolácké dřevorubectví utržené ze řetězu) mě dokázali nadchnout se stejnou intenzitou.

EXIVIOUS 

KRABATHOR

SPASM – za neustále se točící circle pit. Za boratky. Za zděšení zvukařů, kteří dlouho nevěděli co se to kolem nich děje. Za to že jsou to pornohvězdy. Za to že mě po ospalém ránu velmi rychle vrátili zase do reality.

SPASM 

SPASM

A ještě jeden bonusový bonbónek z minulého dne:
COMBICHRIST – za nejlepší diskotéku na letošním Brutal Assaultu. Za dvoumetrovou transku s basou. Za to, že mě jejich basové frekvence ve fotokoridoru téměř roztrhali vnitřnosti. Za to že krásně rozdělili lidi na tři skupiny: na ty co začali hopsat u první písničky, na ty co na to koukali s otevřenou hubou a na ty, kteří by se také hrozně moc rádi bavili, ale měli pocit, že v tričku (třeba) VADER nebo DIMMU BORGIR by to bylo nemístné. Za to, že stejně jako minulý rok ATARI TEENAGE RIOT rozsekali festival na nudle.

COMBICHRIST 

COMBICHRIST

COMBICHRIST

 19

RIP
RIP

Další informace