BRUTAL ASSAULT 2015 - pekelných 6 - čtvrtek

BRUTAL ASSAULT 2015 - pekelných 6 - čtvrtek

BRUTAL ASSAULT 2015 - pekelných 6 - čtvrtek

BRUTAL ASSAULT 2015 - pekelných 6 - čtvrtek

Stejně jako včera se hlásíme přímo z místa dění a přinášíme šest dojmů, které se nejvíce zaryly do paměti! Dnes tu máme KREATOR, AMENRA, BIOHAZARD, BENIGHTED, RAMMING SPEED a SUNN O))). A na závěr si dáme i historku ze života Brutal Assault crew.

RAMMING SPEED – za nakažlivé nadšení, se kterým to dělaj. Za rychlý, dravý a současně notně špinavý thrash. Za skvělý ranní budíček.

RAMMING SPEED

RAMMING SPEED

BENIGHTED – za nejtvrdší koncert dne. Za syrovost a zvířeckost. Za to, že z nich stříkala radost všemi směry.

BENIGHTED

BENIGHTED

BIOHAZARD - za porci nefalšované hardcorové energie, která mi letos na Brutalu trochu chybí. Za neustálý pohyb na scéně. Za to, že zvládli několikrát přeskákat tu překážkovou dráhu ze světel, efektů a konfetových děl, kterou na scéně připravili KREATOR.

BIOHAZARD

BIOHAZARD

AMENRA – za neprostupné burácivé kytary. Za zvuk, před kterým nebylo úniku. Za atmosféru, při níž pukala zem. Za to, že Colin Van Eeckhout stále vytrvale plave delfína proti proudu. Za nejintenzivnější hlasovou tryznu.

AMENRA

AMENRA

KREATOR – za konfetová děla. Za to, že na několik okamžiků nebe rozbili na pavučinu z toaletních papírů. Za projekční instalaci, jakou jsem ještě u žádné kapely neviděl. Za oldschool thrash. Za efektní úvod.

KREATOR

KREATOR

KREATOR

SUNN O))) - za to že mi přerovnali vnitřnosti. Za to, že mi krvácí uši. Za to, že všechny pohřbili nejdříve mlhou a pak zvukem. Za nejpodivnější set dne. Za nejhlasitější set dne. Za tu hradbu aparátů. Za sadismus. Za to, že všichni v první řadě a ve fotopitu budu kašlat syntetickou mlhu ještě týden. Za to, že byli ještě víc, než jsem čekal. Za to, že již při intru dokázali svoji hradbou zřejmě vyhodit pojistky na scéně.

SUNN O)))

SUNN O)))

SUNN O)))

SUNN O)))

A jeden příběh ze života. Odposlechnuto u vchodu do pevnosti:
Postava ovíněného domácího bydlícího uvnitř pevnosti blížící se za tmy ke crew.
Ochranka hlídající vchody: „Dobrý den, pásku prosím.“
Domácí: „Jakou pásku ty debile já sem tu doma, ty pásku. Já tě jí asi jednu napáskuju ty idiote. Prej pásku, já Tě dam ty šašku. Čůůúůrák. Se vrátím ty mamrde a napáskuju tě jednu. Dostaneš dělo. (plus další neuhasínající proud dalších vulgarit a výhrůžek, včetně napadení a likvidace smrtí…)“ #brutalcrew #pracesnu

 11

RIP
RIP

Další informace