BRUTAL ASSAULT 2017 - pekelných 6 - pátek

BRUTAL ASSAULT 2017 - pekelných 6 - pátek

Včera sme se nehlásili, páč nám vyhořel počítač. Dnes tedy s mírným spožděním přinášíme šest dojmů, které se nejvíce zaryly do paměti v pátek! Vyhráli to: TEETHGRINDER, IGORRR, ELECETRIC WIZARD, WREKMEISTER HARMONIES, CLAWFINGER, CARCASS.

TEETHGRINDER - Za déšť, sychravo a tmu ve dne. Za parádní porci směsi death metalu a grindcoru v apokalyptických podmínkách, které setu dodali neopakovatelnou atmosféru.

TEEETHGRINDER

IGORRR – za nejpodivnější crossover celého festivalu. Za noise, industrial, taneční spodky, operu i death metal v jednom balení. Za zvířecí image Igora.

IGORRR

ELECETRIC WIZARD – Za to, že tahle kapela dokáže hrát jeden riff tak dlouho, až ho začnete milovat a pak pokračuje tak dlouho, až ho začnete nenávidět. Za psychedelické projekce. Za hypnotičnost hnanou do extrému.

ELECTRIC WIZARD

ELECTRIC WIZARD

WREKMEISTER HARMONIES – Za překvapení dne. Za poezii. Za zjev J.R. Robinsona. Za to, že bylo kam prchnout z koncertu TRIVIUM.

WREKMEISTER HARMONIES

CARCASS – Za death metal hranou s největší lehkostí. Za pohodovost setu. Za to, že se kapela na konci setu rozdala.

CARCASS

CLAWFINGER – Za to, že zase hrají. Za to, že to byla opět párty.  Za to, že Zak Tell je stále stejná šelma. Za kotel 35 plus.

CLAWFINGER

CLAWFINGER

CLAWFINGER

CLAWFINGER

                                                                                    
Speciální oceněnní za metalové pózování pro AUGUST BURNS RED. Opět přemrštěný extrém při kterém si říkáte, že se ti kluci se určitě spletli. Jeli na soutěž v „pózování rozkročmo na bednách“ a omylem zabloudili na Brutal Assault.

AUGUST BURNS RED

Párek dne: Jendorožci v blátě

jednorožci


Jídlo dne: bramborový špíz v pikantním těstíčku.

žraso

Bonus dne: Trochu sprchlo.

asi sprchne

sprchlo

sprhclo

 10

RIP
RIP

Další informace