NOVINKY

Metalopolis nakúpil kvalitné hi-fi veže

Berúc si za vzor iné webziny, rozhodla sa i spoločnosť Metalopolis, a. s. na svojom mimoriadnom zasadnutí obohatiť čitateľský servis a odo dňa 18. 12. 2012 pravdivo informovať o tom, v akých podmienkach kritizuje vaše obľúbené nahrávky.

Pamätajúc na heslo "metal sa dá naplno oceniť len na kvalitnej súprave", dohodla sa redakcia na inovácii spoločného hi-fi parku. Nakúpila výkonné bakelitové soundsystemy značky Hyundai, Grundig, Sencor, Panasonic a Sony.

V akciovej ponuke dorazili dnes do bratislavskej centrály spolu s chladničkami, mikrovlnkami a vysávačmi.

 

Keďže si redaktori Metalopolis nosia prácu domov, považovali za rovnako potrebné oboznámiť verejnosť s výbavou svojich domácností.

Ako prvý vystúpil v pléne Jan Shnoff. Uviedol, že legendárny promáč CARRIER FLUX – "In Waste", ktorý pred časom objavil pod gaučom, recenzoval počúvajúc na veži Panasonic SA-CH 11, roku výroby 1992. Veža bola zaprášená a obliata kalným pivom značky Švihák.

Ján Košč doma hudbu nahlas nepočúva. Zakázala mu to Irenka. Využíva však pokročilý headset dodávaný zdarma k telefónom Nokia 6720 classic. Jeho špeciálna pozlátená koncovka zabezpečuje lepšiu vodivosť. Zlepšuje tým celkovú kvalitu signálu a poskytuje ešte kvalitnejší zvuk.

Thorn, momentálne zveľaďujúci metal v cudzine, z logistických dôvodov zanechal súpravu i originálne nosiče doma. Po novom si vychutnáva albumy na YouTube. Ubezpečuje, že reproduktory, ktoré má zabudované v prenosnom počítači značky Dell, sú tej najlepšej kvality.

 

Na stretnutí spoločnosti zároveň vysvitlo, že niektoré nahrávky boli v minulosti odsúdené neprávom pre počúvanie v kvalite 128 kbps a nižšej. Ich hodnotenie bude preto dodatočne navýšené o dva body.

Zároveň sa prijalo nariadenie zakazujúce redaktorom počúvať exktatickú hudbu cestou na električku. Malo to neželané následky.

Klypso

Zveřejněno: Úterý, 18. prosince 2012