NOVINKY

LIFERUINER a HEART IN HAND v ČR

První headline koncert populární britské formace Heart In Hand v Česku!

Heart In Hand (Bournemouth/Southampton, UK / melodic hardcore)
http://youtu.be/YNj7s3T01TA
http://youtu.be/L3LJnywMMKc
Na klubový koncert této stále známější a oblíbenější kapely si čeští fanoušci museli pěknou chvílí počkat. I přes to, že Heart In Hand již vystoupili na festivalu Rock For People 2013, jiné koncerty v Česku byly zatím vždy ze strany kapely z různých důvodů rušeny – včetně toho před rokem, který se měl uskutečnit 31. 3. 2013 v klubu Futurum. Heart In Hand se nyní konečně vrací do Česka na svojí první headline show a na rok a den přesně si spraví reputaci! Ti, kteří minulý rok navštívili koncert Heart In Hand společně s The Amity Affliction v klubu Lucerna Music Bar určitě tuší, že tohle bude stát za to! Prošvihli jste koncert v listopadu? Chcete si dát další kolo? Nebo si prostě chcete konečně užít koncert Heart In Hand coby hlavní hvězdy večera? Tohle je jedinečná příležitost!

LIFERUINER (Toronto, Canada / melodic hardcore)
http://youtu.be/jCrm7CKTZZQ
http://youtu.be/j990ZEm8uLo
Tato kanadská partička, kterou snad není nutné žádnému pořádnému hardcorovému fanouškovi představovat, toho má za sebou za více než 10 let existence opravdu hodně. A když se v roce 2010 do čela opět vrátil původní frontman Jonny O'Callaghan, kapela se zase vydala kupředu a došlo k celkovému zvážnění textů a hudební melodičnosti. Liferuiner se v Praze také zastavili již minulý duben, coby hlavní support americké post-hardcorové mlátičky Norma Jean v klubu Rock Café.

Hand Of Mercy (Sydney, Australia / hardcore)
http://youtu.be/TFhHhBrvLgA
http://youtu.be/Imb1TaE6el8
Třetí kapela… z třetího kontinentu: Skvělí Australani Hand Of Mercy! Formace, kterou jste již v roce 2013 měli možnost vidět spolu s kapelami Emmure, Carnifex, I Killed The Prom Queen, Betraying The Martyrs, Hundredth a Northlane na pražské zastávce Never Say Die Tour, se opět vrací do Česka! Hand Of Mercy mají za sebou turné s kapelami jako A Day To Remember, Architects, Parkway Drive, The Amity Affliction nebo třeba australské Warped Tour. A rozhodně je ještě čeká slibná budoucnost!

Create To Inspire (London, UK / melodic hardcore, post-hc)
http://youtu.be/m8OTgSqX0pA
http://youtu.be/nPPmap6LuVY
A do čtvrtice spíše takový objev (pro mě za posledních pár měsíců také!), ale pro řadu lidí, jak jsem zjistil, i zde v Česku oblíbená kapela: Create To Inspire z Londýna! Banda, která spolu funguje teprve nějaké dva roky, má velice slušně našlápnuto na úspěšnou dráhu. Stačí si pustit jeden jediný singl a věřím, že Create To Inspire dáte šanci, protože vlivy kapel jako While She Sleeps, letlive, Heart In Hand nebo Norma Jean jsou z toho cítit více než dost. Zárukou kvality je i fakt, že Create To Inspire byli vybráni coby „divoká karta“ posledního ročníku Download Festivalu! Běda tomu, kdo přijde pozdě – tohle bude peklo!

Místo / Venue: Futurum Music Bar
Zborovská 7, Praha 5

VSTUPENKY / TIX:
V předprodeji / in pre-sale: 300 CZK
Na místě / at doors: 350 CZK

Předprodej on-line zde / pre-sale here: https://goout.cz/cs/listky/heart-in-hand+liferuiner+hand-of-mercy+create-to-inspire/kld/

Nebo fyzické lístky v kamenných obchodech / or here:
Freshlabels Store - Panská 9, Praha 1
Musictown Record Store - Ondříčkova 22, Praha 3

Pořadatel / Organized by: BrainWave Production
www.brainwave-production.cz
Podpořte, prosím, Facebookovou stránku naší promotion lajkem zde:
https://www.facebook.com/BrainWaveProduction
Naleznete tam také aktuální informace, fotky či další chystané akce!

RIP

Zveřejněno: Pondělí, 26. ledna 2015