NOVINKY

HELLOWEEN v ČR

"Legendární HELLOWEEN přivezou nové album – na cestu do českých měst se vydají ve spojení se švýcarským hard rockovým fenoménem GOTTHARD!
Další z netrpělivě očekávaných alb letošního roku bylo „My God-Given Right“ od HELLOWEEN. Svou patnáctou studiovku vydali 29. května a již nyní u nás dosáhlo toto album celosvětově nejlepší prodejnosti v žebříčku IFPI. Začátkem nového roku očekávejte její oficiální představení!
„Nikdy nevím jak se to stane, ale zase se nám to povedlo... To album šlape jak má! A podíl na tom mají i dva úžasní chlapi: producent Charlie Bauerfeind a Martin Häusler, který se postaral o úžasný 3D cover, aniž by plýtval barvami,“ říká zpěvák Andi Deris.
Autor k němu říká:„Prvotní inspirace přišla ze samotného názvu a taky z názvů některých skladeb, jako Swing of a Fallen World, Lost in America nebo Battle´s Won. Pak jsem narazil na blockbuster Day After Tomorrow – Den poté a nápad světa, ve kterém zůstali pouze dýňáci, byl na světě.“
A to není vše! Spolu s Helloween přiveze svoji poslední desku i rockové seskupení GOTTHARD, které přinese velmi emotivní díla. Přímý, klasický, mistrovsky zahraný hard rock uspokojí hned s prvními tóny všechny rockové fanoušky. To potvrzuje fakt, že GOTTHARD prodali víc jak 2 miliony desek po celém světě!
Tato skvělá dvojice spolu s předskokany CRIMES OF PASSION vám přijede zpříjemnit hned dva chladné únorové večery, nenechte si je ujít!

19. 2. 2016 - ZLÍN, hala Euronics
20. 2. 2016 - PRAHA, Forum Karlín
Vstupenky na stání za 690 Kč a stání před pódiem za 890 Kč platné do 1. listopadu si zakupte na www.mastersofrock.cz nebo v obvyklých předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro a TicketArt."

 

RIP

Zveřejněno: Pondělí, 17. srpna 2015

Poslední novinky související s HELLOWEEN v ČR

HELLOWEEN v ČR - „Keeper of the Seven Keys - The Legacy“ – toť titul nové desky, která bude k dostání od 31. ... [Pátek, 10. června 2005]
HELLOWEEN v ČR a SR - V listopadu si vrznou na těchto štacích:18. listopad - Zlín,  Novesta 19. listopad - Pardubice, ... [Pátek, 18. března 2005]


Vyhledat HELLOWEEN v ČR na webu Metalopolis