NOVINKY

CITRON

Nové EP kapely Citron pokřtily české legendy - Dominik Hašek, Miloš Dodo Doležal a Jakub Ludvík!

I včerejší pražský koncert české metalové stálice v rámci Rebelie rebelů Radegast tour byl nesmírně úspěšný. Citronům aplaudovala zcela zaplněná Retro Music Hall!

A nejen jim. Citron na své třetí zastávce v rámci tour oficiálně pokřtil nové EP Rebelie vol.1 a byla to velkolepá podívaná. Každý ze tří kmotrů tohoto CD má fanouškům Citronu co říct, všichni si nesmírně váží toho, co dokázali, a tak ovace při jejich nástupu na podium a projevech nebraly konce. Kapelník Radim Pařízek jako prvního na podium pozval osobnost, kterou uvedl slovy: "Protože si moc vážíme lidí, kteří něco velkého ve světě dokázali, je nám velkou ctí pozvat na podium našeho kamaráda a fanouška Citronu a Tanji, hokejovou legendu Dominika Haška!

"Druhým pozvaným pak byl hudebník, famózní kytarista a legendární osobnost české metalové scény Miloš Dodo Doležal. A posledním kmotrem byl jeden z nejlepších českých fotografů Jakub Ludvík, který na křest spěchal s trochou nadsázky téměř rovnou z letadla z Amazonie, kde v uplynulých dvou týdnech fotil kalendář s Jakubem Vágnerem a s českými kráskami. Kuba ještě na sobě cítil časový hendikep způsobený změnou časových pásem, ale koncert ho natolik strhl, že ho s nadšením odsledoval až do samotného závěru.

Všichni tři kmotři byli velkou ozdobou koncertu Citronu, který se také i díky této "show" protáhl až do dnešního dne. Závěrem můžeme jen říci, děkujeme kmotři, děkujeme fanoušci! Včerejší večer si Citroni, ale i tři mladé kapely Proximity, Forest Jump a Free Fall nesmírně užili.
Spanilá jízda Citron pokračuje! Za necelé dva týdny se na vás těší Citron v Liberci a Pardubicích. Fotoreportáž ze včerejšího křtu a koncertu zde.

RIP

Zveřejněno: Pondělí, 9. listopadu 2015

Poslední novinky související s CITRON

CITRON - Nedávné výroky Ládi Křížka nezůstaly nepovšimnuty a skupinay ústy Radima Pařízka ml. ... [Pátek, 21. července 2023]
CITRON - Že další osudy kapely po smrti Radima Pařízka budou ještě veselé, ... [Středa, 19. července 2023]
CITRON - Hostujícím bubeníkem pro nejbližší čas se nakonec stává Zdeněk Pradlovský (MASTER, ... [Čtvrtek, 29. července 2021]
CITRON - Podle záběrů z nedělní brigády neúplné kapely ve Staňkově se zdá, ... [Středa, 28. července 2021]
CITRON - se rozhodli pokračovat s Radimem Pařízkem ml. jako novým baskytaristou, budou si vybírat nového bubeníka a chystají se ještě letos dokončit i nové album, ... [Úterý, 27. dubna 2021]


Vyhledat CITRON na webu Metalopolis