NOVINKY

ARCH ENEMY v ČR

OSTRAVA V PLAMENECH se vrátí již počtvrté do Dolní oblasti Vítkovic v sobotu 5.8.2017 se švédskými ARCH ENEMY!!!

Role headlinera se tentokrát ujme světový lídr v oblasti melodického death metalu - skupina ARCH ENEMY ze Švédska!!!
Majitelka drsného chrapláku, Kanaďanka Alissa White-Gluz & spol přijede do Ostravy historicky poprvé ukázat jak má vypadat explodující vášeň k sakra tvrdé hudbě.
ARCH ENEMY příští rok oslaví jednadvacet let na hudební scéně a už se nemohou dočkat, až je s vámi oslaví spolu s Vámi.
Jejich poslední studiový počin  “War eternal” z roku 2014 patří v historii metalu mezi nejvíc ceněná díla a dá se předpokládat, že bude tvořit podstatnou část jejich vystoupení v Ostravě.
Z tohoto alba vyšlo 6 singlů z celkových 13 skladeb, což je clekem nevšední. Je to zároveň první album ARCH ENEMY nazpívané současnou zpěvačkou Alissou White-Gluz - majitelkou tak drsného hlasu, který ny jí mohl závidět kdejaký ostrý chlap.
Vůbec celá sestava ARCH ENEMY je tvořena vynikajícími skladateli a muzikanty. Například baskytarista Sharlee D’Angelo v minulosti hrál s KIngem Diamondem v Mercyful Fate.
Dalším důkazem mimořádného úspěchu ARCH ENEMY a jejich alba “War eternal” je více než 20 milionů shlédnutí titulní skladby na Youtube - https://www.youtube.com/watch?v=InRMwptcgAo
O kvalitě ARCH ENEMY svědčí například i to, že letos byli v pozici jedné z hlavních kapel na největším metalovém festivalu světa v německém Wackenu: https://www.youtube.com/watch?v=WnOQAsNJr24
Jak je na festivalu OSTRAVA V PLAMENECH dobrým zvykem, každá kapela zahraje svůj tradiční koncertní program, nikoliv jen obyčejné festivalové vystoupení. Totéž platí pro ARCH ENEMY.
 
Vstupenky jsou v prodeji v limitované edici 500ks za 590,-Kč v síti Ticketportal od pondělí 17. října 2016.

RIP

Zveřejněno: Pondělí, 31. října 2016