NOVINKY

SNOVONNE

"Slovenka SNOVONNE funguje na Floridě a hlásí se s novým albem!


SNOVONNE je známá svou psychoanalytickou a melancholickou tvorbou s důrazem na umělecké provedení, v níž odhaluje všechno to, co bychom nejraději neviděli. V tomto duchu nahrála i třetí studiové album "The Child And The Bitch (2017)". Jste připraveni otevřít svou třináctou komnatu?


"Je to sebe psychoanalýza o vnímání a úhlech pohledu. Nekonečná hádka mezi dvěma hlasy, resp. stranami - s čím jsi se narodil vs. co z tebe svět udělal. Není to o tom, co je správné a co ne, obě stránky mají své důvody a své hodnoty, ale i tak se stále "perou". Chtěla jsem dát prostor oběma hlasům. Album uvádíme super melancholickou "Best Days", která vystihuje dualitu a rozdvojenost alba nejen hudebně, ale i vizuálně. Videoklip vyjde brzy, " říká Snovonne o novém albu.


https://www.youtube.com/watch?v=kV4hU6Z-FEI
SNOVONNE má na kontě dvě studiová alba "It "Sno, Baby - Not Sugar (2010)" a "The Nightmare Bride (2012)". Třetí nahrávka "The Child And The Bitch (2017) s podtitulem "Chronicles 1984-2014" vyjde již 17. dubna 2017. Najdete na ní deset skladeb a jedenáctý orchestrální bonus. Sno tvoří texty, komponuje hudbu, dokonce i grafické zpracování a tvorba videoklipů jsou v její režii. V těchto sférách představuje třetí album výrazný kvalitativní posun a umělecké vyzrání autorky.
Album vyjde pod záštitou amerického vydavatelství Rogue Records.

Dědeček Snovonne byl ve své době uznávaným psychiatrem a velkým milovníkem swingové hudby. I to podstatně ovlivnilo její umělecký vývin. K novému albu dodává: "Vždycky mě fascinovaly staré medicínské knihy, vyrostla jsem v jejich prostředí v rodině doktorů, psychiatrů. Proto se mi zdálo samozřejmé udělat obal alba na styl staré medicínské kroniky. Texty skladeb jsou moje "přídavky" s datem, kdy byly složeny. Některé jsem napsala velmi dávno. Paralelním prvkem na albu jsou originál články z 20-tých let, které jsem naskenovala z vzácné kroniky doktora Fredericka Finch Stronga, pocházející z minulého století. Doktor Strong byl významná osůbka minulého století. Byl to esoterik, podporoval elektroterapii, vyvíjel nove přístupy a metody léčby.

 
Byl velmi excentrický a vůbec první Američan, který použil Teslův transformátor terapeuticky. "
https://www.youtube.com/watch?v=xdO8u38yYNE
"The Child And The Bitch (2017)" je silně emotivní a expresivní výpovědí. Texty, které se vryjí pod kůži, doplňují šílené vizualizace, hutné riffy a orchestrální doprovod. Celé album se nese ve znamení melancholie ostré jako břitva. Jste připraveni otevřít svou třináctou komnatu?

Více informací o nových videoklipech a připravovaném turné, v jehož rámci SNOVONNE vystoupí i na Slovensku, už brzy! Zatím nás můžete sledovat:
na Facebooku https://www.facebook.com/Snovonne/
na Instagram https://www.instagram.com/snovonne/
a na našem webu http://www.snovonne.net/"

RIP

Zveřejněno: Čtvrtek, 2. března 2017

Poslední novinky související s SNOVONNE

SNOVONNE naživo - Na týchto stránkach sme jej tvorbu objavili už v roku 2004. Vypočujte si, ako jej to hrá aj s talianskymi THE DESIGNS v roku 2021. ... [Čtvrtek, 9. září 2021]
SNOVONNE - prichádza s novým albumom a ďalším videoklipom. Zahrá v Nitre i Bratislave! ... [Neděle, 23. dubna 2017]
SNOVONNE - Slovenská superstar zrušila své vystoupení na letošním More Than Festu. ... [Středa, 16. srpna 2006]
SNOVONNE - ...podpísala presne na Halloween zmluvu s americkým vydavateľstvom Vinema Records, ktoré na začiatku budúceho roku vydá a bude celosvetovo distribuovať jej debutový album "Tears Are Pretty". ... [Středa, 2. listopadu 2005]
SNOVONNE - Redakční (a zejména Thornova) oblíbenkyně spustila svou webovou prezentaci. ... [Pondělí, 15. listopadu 2004]


Vyhledat SNOVONNE na webu Metalopolis