NOVINKY

MARILYN MANSON v ČR

19.11.2017 – 19.00 (otevření haly), Praha, Tipsport Aréna

Předprodej bude zahájen 19.května od 9.hodin na www.goout.cz a v sítích Ticketpro a Ticketstream. Vstupenky bude možné zakoupit ve dvou kategoriích. VIP vstupenky pod podium budou stát 1.290 Kč + poplatky, běžné vstupenky pak 990 Kč + poplatky.
-----------------------------------------------------------------------------
 

Hudební chameleon Marilyn Manson v listopadu vtrhne do Tipsport Arény

Od svých začátků na floridské rockové scéně v roce 1989 Marilyn Manson vystřídal mnoho veřejných podob - gotický šokrocker, člen satanského kultu, viník mnoha podob násilí ve školách, manipulátor, který vymývá dětem mozky, šílenec s make upem... takhle ho alespoň vidí média. V Česku vystoupil již několikrát a chystá se sem opět, tentokrát do Tisport Arény, kterou rozbouří 19.listopadu. První vstupenky se začnou prodávat exklusivně 19.května na stránkách MM, běžný předprodej bude zahájen 19.května od 9.hodin na www.goout.cz a v sítích Ticketpro a Ticketstream. Vstupenky bude možné zakoupit ve dvou kategoriích. VIP vstupenky pod podium budou stát 1.290 Kč + poplatky, běžné vstupenky pak 990 Kč + poplatky.

Narodil se jako Brian Warner v Cantonu v Ohiu 5. ledna 1969 a dnes je předmětem mnoha bulvárních spekulací a pomluv, terčem protestů skupin, které jeho koncerty obviňují z uctívání ďábla, jeho texty jsou analyzovány a zkoumány a neustále se mluví o jeho hudebním poselství. Uveďme si však dvě nezpochybnitelné a obdivuhodné skutečnosti. Manson natočil 9 studiových alb, zatím poslední je z roku 2015 a jmenuje se The Pale Emperor. Tři z těchto alb získala platinu.

Jeho desáté album, původně nazvané Say10, mělo vyjít letos v únoru na den sv. Valentýna. Nestalo se. 8.května Marilyn Manson oznámil, že album ponese nakonec název Heaven Upside Down. V březnu se objevil na Instagramu záhadný vzkaz - " 6:19. Čas nadšel." Existují různé výklady, jeden z nich je ten, že by nové album mělo vyjít v červnu. Možná... Před pár dny však všem zamotal hlavu svým dalším instagramovým postem, kde bylo 07.09 @DefiantOnes. Tak v červnu, v červenci nebo v září? Netušíme...Jedno je však jisté. Manson prohlásil, že "nové album bude to poslední, co by lidé čekali po vydání předešlé desky The Pale Emperor. Podle lidí, kteří novou desku slyšeli, je to něco mezi Antichrist Superstar a Mechanical Animals. Neměl jsem v úmyslu se vracet, ale všechno probíhá v kruhu. Na tuhle desku se hodí staré rčení, že ďáblovo největší tajemství je, že lidé nevěří, že existuje."

Marilyn Manson je hudební a stylistický chameleón, který si nechal narůst dlouhé vlasy v období desky Antichrist Superstar v roce 1996, obnažil umělé poprsí a nechal se ovlivnit Davidem Bowiem glamrockovou vizáží koncem devadesátých let a na počátku roku 2010 si zas nechává dorůst vyholené obočí. Je impozantní s make upem i bez něj. I dnes díky své již klasické tvorbě představuje "hrozbu pro nevinnou americkou mládež". Jeho fanoušci ale dobře vědí, že nabízí mnohem víc. Především ohromnou zábavu na jevišti i mimo něj a to po několik desetiletí, Marilyn Manson je talentovaný hudebník a umělec, muž, který se může právem chlubit hrdou přezdívkou The God of Fuck.

Více info:

www.marilynmanson.com
www.facebook.com/marilynmanson
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

 

RIP

Zveřejněno: Pondělí, 15. května 2017

Poslední novinky související s MARILYN MANSON v ČR

MARILYN MANSON v ČR - 12.8.2014 – 20.00 - Praha, Lucerna – velký sál 900,- Kč + poplatky Ticketpro a TicketportalSamozvaný ‘God of Fuck’ Marilyn Manson oznámil na srpen koncert v Praze  10 alb, ... [Pátek, 14. března 2014]
MARILYN MANSON v ČR - "V půlce července do nás Marilyn Manson pod tlakem nacpe své nové album Marilyn Manson, ... [Středa, 15. února 2012]


Vyhledat MARILYN MANSON v ČR na webu Metalopolis