NOVINKY

POWERWOLF

přidávají pro obrovský zájem druhé vystoupení v klubu Masters of Rock Café ve Zlíně!

Nenechte si ujít atmosféru skvělého power metalového koncertu a zbrusu nové scény v klubovém prostředí! Koncert, který se koná 6. února, je již beznadějně vyprodán, ale nezoufejte! Přijďte si 7. února zapařit na nově přidanou show a z blízkosti poslechnout nové album »Blessed & Possessed«. Připomínáme, že v oba večery vás čeká naprosto odlišný setlist! Díky tomu uslyšíte každý den jiné skladby a zažijete novou show! Pro vás fandy jsme k tomu připravili speciální nabídku. Ten kdo navštíví obě vystoupení, obdrží slevu 150 Kč na přidaný koncert!

Pokud chcete navštívit nedělní koncert, vstupenky lze zakoupit na www.mastersofrock.cz nebo v předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro a TicketArt. K dispozici budou také přímo na místě konání. Standardní cena vstupenky je 690 Kč. Pro ty, co jdou na oba koncerty, je cena vstupu na nedělní koncert 540 Kč, pro uplatnění slevy se stačí zaregistrovat na pokladně v den konání první show.

Louis

Zveřejněno: Pátek, 22. ledna 2016

Poslední novinky související s POWERWOLF

POWERWOLF - vydají 26. července nové studiové album "Wake Up The Wicked" (Napalm Records). ... [Pátek, 5. dubna 2024]
POWERWOLF - vydají 7. dubna 2023 album "Interludium", jež bude obsahovat šest nových skladeb včetně nedávno zveřejněného singlu "Sainted By The Storm" a další novinky "My Will Be Done" nebo další rarity z historie skupiny. ... [Úterý, 29. listopadu 2022]
POWERWOLF - Zbrusu nový singl „My Will Be Done“ včetně videoklipu: ... [Pátek, 14. října 2022]
POWERWOLF - představili zbrusu nový singl „Sainted by the Storm“ a k němu i lyric v ... [Pondělí, 28. března 2022]
POWERWOLF - Druhé video z novinky "Call Of The Wild" (9. července u Napalm Records), tento ... [Pátek, 25. června 2021]


Vyhledat POWERWOLF na webu Metalopolis