PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
judas priest už nemá čo ponúknuť, kkpriest a ich dva počiny boli prepadáky a Dickinson je skvelý a šlapal ako hodinky.
Presne tak! Konečne tomu chápeš. Ale to trvalo...
Ja som sa od Louisa vlastne dozvedel, že judas priest už nemá čo ponúknuť, kkpriest a ich dva počiny boli prepadáky a Dickinson je skvelý a šlapal ako hodinky. Tak sa asi celý svet mýli a reporty z turné zo Španielska, vypredaného Nemecka, Poľska či Anglicka sú hlúposti a teda že výkon dôchodcov je neuveriteľný a dokonca lepší ako pri turné Redeemer.... napriek 10 krížikom navyše. Ach Louis...už aj ty?
dík :D
Po každém zaplacení si to můžeš nechat ukázat, ehm:)
Myslím, že nejlepší řešení je kombinace cash plus platební karty. U platebních náramků nevím, kolik mám ještě kredit.
Ahoj, na festu jsem byl všechny 4 dny. S něčím lze souhlasit (odpady, cash, pivo, jistá zakonzervovanost), s něčím ne (myslím, že sety Jidášů i Accept byly výborné, obešel bych se bez Avantasie). Ročník byl výborný, ale přiznám, že bez velkých jmen (Judas P., Bruce D.) bych už asi nepřijel.
Taky hezký dokreslující zážitek:)
Toi
Letos nebyly vůbec záchody u likérky a ani nahoře u vjezdu až ve čtvrtek jsem musel vyzvat policii co šla kolem ať je nechají dovézt jinak zakročí krajská hygienická stanice tak pak je dovezli jinak příští rok budeme srát na cestu jak nebudou
Tak na letošním Metalfestu od stejného pořadatele cashless systém byl třeba. A jak píšu, vsadil bych na to, že jsem na MORu fakt placení čipem jednou zažil… ale paměť je holt mrcha:) Na tom, že tam ten systém jako na každý normální současný festival patří, to jistě nic nemění.
Zlatý dobrý cash. Jasně, že jsou pak větší fronty, ale s tím chozením mimo areál má pořadatel pravdu. Alespoň v mém případě. Zdravím brutal ??
Platebni naramky
Bezhotovostní systém placení na MOR nikdy nebyl, lidi by pak chodili za občerstvením mimo areál (cituji pořadatele)
Děkuji a pevně doufám, že to není ironie:)
Supr text, jeden z tvých nejlepších.
S MOR som zacinal v roku 2009 a 2010, potom som sa vratil v 2016 a nezdalo sa mi, ze by sa nieco zmenilo. Ak mam ist v roku 2025 do toho skanzenu, kde je furt rok 2010, neviem ci je to velmi lakave, ale niekomu to mozno tak vyhovuje.
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek