OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
rozhovor
Neznamená přece, že když him poslouchá hodně mladejch holek, že proto sou špatný. A neznamenáto, že tvoří hudbu přímo pro ně. Mě přijde Ville jako inteligentní člověk, sečtělej a hlavně je chytřejší než něktěří z vás. Nic proti ale.
Iwuše
http://www.youtube.com/watch?v=WxGu7gpwWCg&search=ville%20valo
Masťa je onanista par excellence. Ten nikdy nepřestane honit!
co takto nechat napisat nieco podobne mastu, mozno by sa konecne s niekym zoznamil a prestal zasierat forum :-)
Je to supr, ale už to není tak dobré, jako ty útoky patnáctiletých fanynek, které mi psaly velmi útočné maily, ve kterých mě označovaly za necitelného primitiva, a tak ve druhé třetí odpovědi už mě zvaly, jestli bych se s nima třeba někde nechtěl sejít (nejlíp na koncertě HIM). Inu, vlhké kalhotky jsou mocný čaroděj :o)))
Jj, to se vrací v pravidelných periodách. Asi jako výhružky vůči mé osobě za recenzi posledních SLIPKNOT. Úplně to samé fórum:-)
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=1316&auth=
vypada to ze zas budou marigolda veset na vlhkejch kalhotkach :)
hehe :o)
a kdypak rudi opravi treba SFU - tam snad dva roky cekat nebude:-))
Teď to Rudi zachránil :o))
Chlapi, ide o to, že recenzia s hodnotením 10/10 bola spred dvoch rokov. To je dosť času na prehodnotenie významu LM pre celú diskografiu, aj s ohliadnutím na nové DVD, kde to má človek pekne zoradené aj v klipovej forme. 10/10 si fakt zaslúži iba "Razorblade Romance".
Rudi zklamal :( .. a radit Love Metal pod DSBH .. to mi prijde mnohem ujetejsi nez dat tomu 10/10 :)
Rudima sa HIM nejak prestavaju pacit. Alebo bola ta zmena hodnotenia na natlak redakcie?
dkm > bravo
ale v tomto případě se anglické love
čte česky, stejně jako se to píše:-)
HIM jsou především ..., sorry ale od Rudiho druhého pohledu se distancuju, nehodlám psát vlastní druhý pohled (za to mi HIM nestojí) ale chci vyjádřit své znechucení nad hodnocením tohoto alba jako klenotu, to je podle mě úchylárna
love metal:-)))
HIM jsou metal? O_O
Ze je vetsina metalovych kapel horsich nez HIM neznamena, ze jsou HIM dobri :-)
Tahle zakladni logika se uci - tusim - uz na zakladni skole, ne? A pro ty skolni dochazkou nedotcene - mezi slepymi jednooky kralem? :-)
Je to skvely album. Priznajme si ze vacsina metalovych kapiel je horsia nez HIM. 7/10 je minimum.
ale 10 z 10 ?. . . :o))) . . . . ts ts ts :o))
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek