PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
pre mna ich najlepsia placka... a jeden z mojich naj albumov vobec...
Mě se líbí
Kritika je hezká věc. Mě se tato deska líbí více než předcházející Unity. Jsou to Rage a od nich neočekávám nic jiného, než si u jejich dravé muziky oddechnout. Jsem s tímto albem velmi spokojen!
russel: offtopikujem, see forum:)
cože si založil? :D
prý už nejsou,... ale já jako zakládající člen FC "fun" klubu:)) bych mel stejně volnásky. Pro mě to ale znamená naposlouchat i nějaký ty Rage
já chci taky :(
už mám lupínky na agro Rage + FC ve zlíně:))
starší desky jsou mnohem lepčejší než kvalitní Soundchaser
tak to fakt nevím...
...viděl jsem naživo RAGE před Helloween ve Zlíně a úplně mě dostali.Na jejich setu jsem nenašel ani chybičku a Terrana mě při svém sólu odrovnal. Hned jsem se sháněl po fošně a v krámu byl akorát "Soundchaser".Osobně se mi líbí daleko víc než "Unity".Je dost našlapané a věřím, že svoje fandy má."Unity" jsem poslouchal mockrát,je taky dobré,ale tak jak tohle mě neoslovilo.
Souhlasím s recenzí, jen bych nebyl tak příkrý. Soundchaser je dobré album. Moc nového proti Unity ale nepřináší. Některé písně jsou dost těžkopádné („See you in...“). Živě to zní velice slušně. Každopádně Unity bylo plné energie a takové nějaké tvůrčí lehkosti, tady je hlavní přímočará sázka na stylovost, a to trochu na škodu věci.
Rage jsou v současné sestavě špičkovým teamem – a přesto, když vezmu, jak vypadá Soundchaser, a když k tomu připočtu, že na nové fošně má být dvacetiminutový instrumentální experiment, přiznám se, že mám trochu obavy (bez ohledu na fakt, že experiment může vyjít ve Smolského provedení dost dobře).
RAGE
JSEM SPÍŠ FANDA DREAM THEATER A NA RAGE JSEM NARAZIL NÁHODOU,ALE MUSÍM PŘIZNAT,ŽE OD RAGE NEJLEPŠÍ U MNE ZŮSTÁVÁ ALBUM UNITY.DOUFÁM,ŽE DALŠÍ ALBUM SE BUDE UBÍRAT SPÍŠ TÍMTO SMĚREM.JINAK JSOU ALE FAKT DOBŘÍ.MRZÍ MNE,ŽE MI UNIKL LONSKÝ KONCERT.
Hahaha...Právě jsem vobjevil, že fruhá sloka písně "War Of Worlds" je zahájena slovy "They swallow and follow..."...Neni ta píseň náhodou vo fanoušcích MANOWAR???...:)))))))))))
já zatím odolávám
bohuzel ne jenom jednou...ze ja se furt necham ukecat na ten rum :)
russeli, mam podobne zkusenosti :)
RUM fakt ne...jsem se z něho jednou tak střískal, že i bylo blbě ještě dva dny potom...fuj už nikdy více
Mě nech taky na dně Ruumkrade, dík!
A co teprve RUM, o kterém mluvím. To není jen tak ledajaký RUM (a fuj už vůbec ne!). Je domácí výroby. Ten by Ti "vypálil" tu Tvou "tykev", Russeli :-)))))))))))))))))))))))))
Ale russeli, nechal by ses překecat. Až se někde potkáme, dáme jednoho panáčka a uvidíš jak tam pak půjde jeden za druhým ...
no nevim
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek