OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
AFDTE Remaster
Stream remasteru A Fine Day..., nově s intrem a jiným tracklistem
http://noisey.vice.com/blog/anathema-interview-2015
no ja na tom albume prave tu spankovost ocenujem.. pri nicom inom sa mi nespi tak dobre :)
Ekotrend: ale já to nepsal nijak ironicky... taky jsem při tom usnul, hodil jsem sem 4/10 a za cca rok a půl si uvědomil, jak jsem prohloupil :)
hm
M. nebyl se ženou? To vcelku chápu......takže piss ve spaní v čajovně s Anténou? Paráda.....to je lákavý
aj nejaký ten panic sa medzi nami nájde.. M. napríklad so ženou ešte nebol..
chápeš, keď cítiš pressure a zrazu príde release..
máme radi svoj temporary piss..
no
to marigold: ona redakce mp ráda hodně spí:))
Alebo pocas ;-).
Hlavne to netreba počuvat po nočnej 12hodinovej šichte. Vtedy človek jasne, ze zaspii :-)
Urcite to bude v tom!
Pozor, chlapci, vaše tělo vám chce naznačit, že nejste připraveni... to nic, možná to přijde, možná ne, nebuďte smutní, každý nemůže být tak vyspělý jako redakce MP!
:-))))), idem si do lekarne nieco predpisat a hor sa pocuvania ;-)
no
musíš se k tomu donutit, tady to dost na metalopolis letí......prostě si říkej, nesmím usnout, nesmím usnout.......já spal po druhé písničce.....
Ja som to ,ale pocuval uplne culy :-) a aj tak ma to zlomilo. Ale nikdy nehovor nikdy...raz ...mozno.
to já kdysi taky... pak jsem pochopil, že u muziky se nemá spát, ale poslouchat ji a album docenil...
Pustil - pocuval - zaspal- a nic si s toho nazapamatoval.
Navíc
super cover Panice od Lucie, fakt bomba 8)
Výborná deska (ovšem která od Anathemy není?), která baví i po letech. Už aby bratři vydali něco nového ...
A Natural Disaster mě baví pořád...a to více než AFDTE
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek