PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Hlaska tydne: Ja tam sice nebyl, ale vim, ze tomu nerozumite!!!
Milej Andy, máš skoro pravdu, fakt jsem se málem posral, akorát jsem měl v prdeli uši, takže to tudy nešlo, pročež jsem se poblil. Doufám, že jsi nestál přede mnou. Louis
a by jsi nepoblil počítač...z klávesnice se to špatně dostává
Plzeň
Milej Louisi, ty ses fakt asi posral, nebo máš asi uši v prdeli. Jak můžeš napsat, že Nocturnal Rites maj jeden song na albu dobrej a zbytek a na vyplnění. Je to poprvý co se takhle vyjadřuju, ale když čtu některý recenze tak bych fakt blil. (třeba Masters Of Rock).
Zdar
Rovněž musím z vlastní zkušenosti potvrdit, že atmosféra na slovenských koncertech se nedá s tou v tuzemsku co do "zabávania sa" fans srovnávat! Hold mají chalani, resp. slečny v žilách partyzánskou krev :-)
Odpoved
Opet souhlas , takze bych jel nekam na SEVER si poslechnou music , kterou mam ted tak na MP3 :)))
V ceskych zemich nebude poradny koncert, dokud tady nebudou hrat poradny kapely :-)
Dodatek
Zdravim, a musim opet souhlasit, proste a jednoduse receno , v Ceskych zemich nebude poradny koncert, cetl jsem recenzi na Edguy a jejich koncert v Nitre a musel jsem vzteky PUKAT, i ti Slovaci maji proste lepsi vystoupeni nez Cesi, Tedy vidim to na to se o prazdninach vydat na delsi Tuuuru po zahranici a poslechnout a zazit si poradny koncert !! v Cechach na to nemam , kdo jede se mnou ??? !!!
Novesta je přece jenom "stavěná" na větší (metalové) akce i když pohled do poloprázdných ochozů by možná Sammeta donutil míň kecat a víc hrát :-) Takový U.D.O. se ke spokojenosti nejen fans zabydlel v útulném kulturáku (a že jich nejen na zlínsku je) v Březolupech, který by svou kapacitou "Hellfire tour" plně pokryl...
stejně...proč to neudělali v Novestě
No, já jsem si zatím "zakázal" jenom Edison Garden (Brno) - samozřejmě po koncertu Gammy... :-) Golem je přece jenom o trochu snesitelnější...
>Avonek
Jo, Jo, Gamma v Brne to byla taky ostuda...no klasika stodola a sloupy...no proste vyborny. Sem cekal kdy se to zriti nebo aspon vyhori...
Po koncertě jsem se zařekl, že Golem či jiné klubové prostory již nikdy více! Sám jsem zvědavý, jak dlouho mi to vydrží...
ještě že táák
Omluva
Omlouvam se za silenou formulaci predchoziho prispevku, Gramatika nula, ale co bylo to od SRDCE :)
ZLIN a GOLEM
Zdravim, musim se pridat k tem co kritizuji GOLEM ve Zline, bohuzel me tak velice zhlamalo, vyhazovat ALA disko pica tomu dal opravdu nafrak, i kdyz jsem byl v prvni rade takze jsem jeho unudeny ksicht mel porad pred ocima.
Zvuk nehodlam komentovat, musel jsem si chvilkama zacpavat usi abych slysel co se vlastne hraje.
Tobias je proste SPEAKEr a chtel ukazat co v nem je, ale verim ze tak 90 procent lidi nerozumelo co rikal, i kdyz to byla vazne sranda. Co me dostalo tak byl konec kdy se najednou hosini z Nocturnal Riites zacali obevovat o bura ..a byla to vazne cool akce s nema zachlastat a pokec. Nejhorsi bylo ze proste si jich vubec nikdo nevsiml, proste lidi naprosto Ignoranti a kdyz jsem tam videl Tobiase Stat samotnyho u prosted Golema a tak proste nikdo si ho nevsiml tak vazne smusnyyyyyy, Proste Nechapu jako PIIIICUUUU napoadlo dat EDGUY do Golema,
PS: Kdo byl na Gamma Ray v Brne , tak taky poznal ze proste temto kapalam davaji sami Shit Mista ..
Ach jo ,uvazuji ze pojedu do zahranici abych si neco poradne uzil u nas to proste za to nestoji.....
VOLBA
no ja mel na vyber: bud na narozeniny kamosovi ze spratelene kapely nebo na edgáj do golemu. zvolil jsem tu prvni variantu:-) na narozkach hralo par kapelek, i ja jsem se tam nakonec v borovickovem opojeni ztrapnoval na podiicku:-))) (fuj to byla ostuda), ale prislo mi to jako lepe straveny vecer. od nas v golemu byla skoro pulka kapely i s manazerem .... a vsichni nasrot:-) rikali, ze to uslo. ale na to sardinkovani a prebuzene PA si taky stezovali.
Skoda, ze tu edgáj nabyli v dobe, kdy jsem taky poslouchal gájmetal:-))) sel bych i za cenu mozneho uslapani :-)
venca: no ne já tam nebyl, tak nemůžu soudit :))
To Russel: Ten Edguy se mně prostě moc nelíbil. 3/4 koncertu byly pomalé a středně tempé skladby. Já čekal, že zazní alespoň pár fláků z Savage Poetru, skladby z nového cd a EP se mi moc nelíbily. Zbytečně zdlouhavé a málo klasických speedových vypalovaček. Ale je to věc vkusu. Tobě se možná líbily. Proti gustu žádná dyšputát:) Jen můj názor. Brainstorm byli super a Nocturnal Rites také nezklamali. Potěšily mě skladby z Sacred Talisman.
nic neříkající skladby ???
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek