OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Inač nova doska ma obsahovat kratšie a udernejšie songy, takze mozno sa dočkame niečoho na sposob Tempo of the Damned
asi se Holt bál , že by exodus vydali lepsi desku nez slayer :D
Mne to cele proste smrdí...toto je uz v poradi kolky navrat Stevea? To uz ani nespočitam...mam ho rad a TEMPO je jeden obrovsky namrd, ale cele to smrdi prachmi....Rob bol super, vyborny typek, agresivny, nekompromisny. Videl som ho 3x, nie...4x (Metalmania Zlin, Brutal Assault, Bratislava, Košice) a vzdy klobuk dole.
já radši Dukese teda, jestli ho vyhodili jen kvůli tomu, že ho fans nechtěli? nebo že Souza kňoural? to je teda přístup
Lars
Myslím, že to Garymu poradil Lars Ulrich...
Exodus s Robem na loňském Bloodstocku:
http://www.youtube.com/watch?v=k-0U_n3-dnU
...
Mě teda Exodus bez Souzy nebavili, ale tohle mi připomíná Slayer manýry. Snad alespoň nový materiál se Zetrem bude stát za to.
Holt hold asi zabudol co vyhlasoval o Souzovi na margo jeho medialneho lobbingu aby ho vzali spet do EXODUS, ze mu to nejde velmi pod kožu a tekyto pristup odmieta, a nedopustil na Roba.
EXODUS som videl iba raz s Robom a bolo to masakralne!
No čo ti ja viem, na kapelách ako Exodus som vyrastal. Baloff živel, Zetro mi po ňom znel tak nejako kvákavo. Dukes fajn flexibilný vokál, ale keď chce kapela a fanúšikovská obec Souzu, s tým sa dá žiť.
Zetro je fantastický thrashový zpěvák. Extratřída. Roba respektuju, natočil s Exodus skvělá alba a zpřístupnil je i mladším:). Nicméně pořád je v kursu retro, takže Zetro:).
Osobně si myslím, že Garyho nalomil už Zetrův masakrální výkon v Tenet.
ty si prilis brutal DM, aby si to vedel ocenit...
Steve je pre thrash idealny spevak, tesime sa!
Zetrov spev ma nikdy nebavil, vlastne som albumy s ním prestal počúvať presne kvôli spevu.
V tom prvním příspěvku jsem zapomněl uvést, že Zetro bude kromě Exodus dál zpívat i v Hatriot.
Že by nám pan Holt zatoužil po větším množství zelených papírků zvaných dolary?
Gary Holt nech sa spamatá a nešpatí dalej u Slayer. Na Exodus serie uz 3 roky a teraz toto? Zlaty Rob Dukes :(
Ale aby to zase nedopadlo jako po comebacku v roce 2003. Zetro se vrátil, nahrál špičkové Tempo Of The Damned a zase zmizel. Jinak averzi vůči Robovi taky nechápu. Já jsem viděl Exodus sice jenom jednou na MOR 2012, ale moc lepších koncertů jsem od té doby neviděl ( a že jich nebylo málo). Nepopírám, že Zetrův vokál mě ze všech zpěváků Exodus bavil asi nejvíc, ale Rob byl zase větší pařan na koncertech. Uvidíme co se z toho nakonec vyklube. Ale pokud si dobře pamatuju, tak Steve od Exodus po tom druhém comebacku neodešel zrovna v klidu a míru.
Já tu averzi některých lidí vůči Dukesovi moc nechápu. Rozhodně to není špatný frontman ať už na studiovkách nebo na koncertech. Předpokládám, že k té výměně došlo pod tlakem velké části fanoušků, kteří Dukese neakceptovali jako plnohodnotnou náhradu za Souzu.
já tedy nevim jak vypadá ten ani ten, ale Dukesuv projev mám raději
Nebudu říkat jestli to je dobře nebo špatně, to se ještě uvidí, respektive uslyší, ale mám až skoro pocit že Dukese hodně lidí nebralo jenom kvůli tomu jak vypadá.
chyba
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek