OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
na tomto festaku som nemohol byt co je velka skoda ale tesim sa na dalsie len tak dalej .
festacik v pekle si pozriem rad a este zadarmiko 8-D
eno nuno
tygre vypadli do tretej ligy lebo ta sa nijak inak nevola a inac budu hrat v Krasnej(co je dedina pri mestkej casti nad jazerom v Kosiciach) ,niekto pozna aj pod nazvom sziplak(toto neviem ci je spravne,nie som madaaar), pri bytovke ktora sa podoba tym z lunika IX
a s tym sportom to nie je az take zle ked uz aj v Satci idu stavat zimny stadion(dufam ze bude skor ako ten v meste)
O.K. -pravda-uz mlcim ! ;o)
slayer - tak a toto sa sem snad uz vobec nehodi :-)))
Marius> Tak makaj a nevypisuj ! ;o)
V pohode -dufam ,ze hajis vychodniarske farby v bradavici na Dunaji !
marius> to nieje moje delenie, ale tak nazvali tie ligy nasi mudrlanti z fudbaloveho zvazu... urobia uspesne bordel aj tam kde nieje.
slayer - v praci :-(((, v BA :-((( , ale to sem asi nepatri
srat na tigre.
Marius>Kde prebyvas,ze sa chces vratit ?Nerob to -Schuster skoncil s "prezidentovanim" o chvilu ho mame zasa na krku v KE.Zasa budu stometrove makovniky pre ciganov a podobne hovadiny !;-)
jancsi, podla tvojho delenia vypadli do druhej, ale ci v nej na jesen aj budu hrat, to nik ani len netusi :-)))
takze mensie vysvetlenie k tim ligam: mame Mars Super ligu, ktora je vlastne prvou ligou, mame prvu ligu, ktora je vlastne druhou ligou a mame druhu ligu, ktrora je vlastne tretou. A teraz mi povedzte v ktorej to lige hraju tie tigre???
slayer, btw. tigre su uz tretoligove :-))))
no uz sa tesim ked bude v KE konecne dobre, vratim sa domov a budem v pokoji zit svoj stereotypny zivot :-)))
Slayer: jasne:) Nielen ty by si sa nasral, tiez dufam, ze to bude uz len lepsie..
Arrow> V pohode , ja som nechcel ,aby som posobil ako nejaky "hard" lokalpatriot. Mas v podstate pravdu. Sport mi voooobec netrha zily,takze kaslem na "Kosicke druholigove Tygre" ;-).Ale celkovo mam pocit ,ze to tu konecen speje (aj ked mierne) k lepsiemu.Aspon co sa muziky tyka .A take alternativy mi ani nespominaj,ze zasa nebude mat kde Jano organizovat Withou Shame.To by som sa nasral ,keby sa ta tradicia niekde zastavila.
slayer> aky dvojdnovy festak v July??? a v Pekle? no nieco o tom budem musiet zistit...
slayer: s tym suhlasim, ale nemyslel som to len na koncerty, skor obecne...ved sa pozri napriklad na sport v meste a vobec ja to citim v tomto smere ako upadok. Som nesmierne rad, ze teraz sa to aspon s koncertmi zlepsilo, vdaka Janovi... vyzeralo to uz ale vselijako...Navyse je tazke v tejto chvili predikovat nejaky jednoznacny vyvoj, to ze to teraz ide sa moze celkom necakane zmenit...(staci, ze ludia na to zas zacnu srat, ako v Myslave)
Arrow> Ja mam prave naopak pocit,ze sa konecne akcie v KE rozbehli .Predtym to bolo slabsie,teraz Butterfly club slusne slape ! Dufam ,ze to tak zostane. V juli sa chysta v Pekle nejaky dvojdnovy festak ,takze o "zaslosti" sa v tomto zmysle hovorit neda.
Marigold> kolko platite? ked dost, tak to beriem... Ja kazdemu vsetko vysvetlim tak, ze potom uz nebude vediet ani to, co dovtedy vedel.
koscj: jsi první kandidát :o))))
"zašlej" myslím v zmysle takom, že časy akejsi "slavy" ma v tomto obdobi KE za sebou...vsetko je tu akurat skrachovane, ale snad sa blyska aj na lepsie casy (to som optimista) :)
Metalopolis by mal zamestnat hovorcu, ktory bude vysvetlovat myslienkove pochody redaktorov, alebo by mal vydat naucny slovnik, ktory by nam Agrometalistom pomohol s takouto slohovou upravou... :o)
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek