PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
http://www.metalopolis.net/default.asp?day=8&month=2&year=2006
A co takto recenzia?ha???
ale inak je to paradny album, ak su tu este neaki blazni okrem mna co kupuju origos CD tak odporucam digipack verziu, mate tam DVD s ukazkami zo studia, neakymi klipmi atd., a to vsetko za skvelu cenu 650,- Sk...No nekup to kdyz to je taky levny! :))
jj, Triumph. :)
Crust - [29.12.2005 18:47]
hobluje v treti stope a poznal jsem to asi po 3ech sekundach. :)
Marigold - [28.12.2005 18:01]
a na cem jsi to poslouchal ? na trombonu povesenym na vetvi? :)
Ja uz mam Synchestru docela naposlouchanou a je to dobre album, ovsem kvalit napr Ocean Machine nebo Terrie to podle mne nedosahuje.
Je to poznat a dle mého se to tam bůhvíjak nehodí. Už jsem to taky slyšel a musím říct, že jsem očekával poněkud více, i když těžko soudit po jednom poslechu, že?
Udajne tam v jedny skladbe hobluje i Stývý Vai, je to nejak poznat?
No novy Devin....krása.
"takový ty puťový skříňky s kličkou jak se s ní točí a ono to hraje" = flašinet
...To jsou mi zajímavý vlivy...:)
koscj : to je divný, já myslel že právě ty seš novinář patřící do týmu MP ;)
inu, tedy věřte že promáč Devin Townsend Band letí světem a je...hmmm...docela dobrej. Řekl bych že po Terrii je to jeho nejzajímavější sólová deska. Ale těžko to popsat... já tam slyšim silný vlivy klasický hudby a takový ty puťový skříňky s kličkou jak se s ní točí a ono to hraje. Některý skladby jsou dost monumentálně klenuté. Zvuk je tradiční jedna velká vejška, jako vždycky - to nemam rád. Jediný dobře nazvučený album z Devinovy dílny je Ocean Machine.
To jste opravdu moc hodní, že už teď se tu rozplýváte nad něčím, čeho se nemůžu dočkat a co ještě nevyšlo... nějaké další postřehy z poslechu, abych se aspoň namlsal? ;-)
uz ano... zaujimave... :) musim este viac popocuvat, ale takto predbezne sa mi velmi paci. :)
Ja urcite nie a este som to nepucul...
Saxík, trombón a housle jsou už dávno nejmetalovějším nástrojem. Btw. jaktože to album znáte, když je dostupný jen a pouze jako promo pro novináře. Máte snad všichni pocit že jste tady všichni novináři? :)
Pokiaľ je trombón to isté čo pozauna, tak na tom hoblovali už Divnej pach.
aj saxik a urcite Devin nebol prvy...
Ano ano, ačkoli z novinky nejsem na větvi, tak Devin Townsend jako první pochopil, že nejmetalovější nástroj je trombón.
Synchestra
aky novy? nieco mi uslo?
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek