OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Ja jsem to videl cele a dal bych tomu 3/4!
ja som videl posledné 3/4. :)
Včera jsem na Primě viděl zhruba 3/4. Hrozná blbost:-))
:))
Rasl: s chutí a rád!
už to uzavřete avp film je prostě nepovedená slátanina s ukradeným nápadem z her, které film překonávají o stotisíc mil (kdo pařil avp2 po síti potvrdí)
veru je to ubohe.nic nie je dotiahnute dokonca.
co je skoda.
film by musel mat aspon 9 hodin aby ho uznali fanusikovia (podobne ako Lord of the ring)
a kazdy by si prisiel na svoje.
Vrrr - [17.1.2008 12:30]
Hloupost, i člověk bez přečtení recenze a podobných preview vidí na obrazovce jenom ubohou úroveň tohoto snímku. Nevím proč bych měl vypínat nějaký svůj úsudek a zapomenout na vše co mám na filmech rád, jenom proto že prostě proto.
http://www.youtube.com/watch?v=nrqSCn0sBPw&NR=1
Tzn. že když o těch nedostatcích nevíš, tak si jich nevšimneš? Něco jako u Troškova Kameňáku: kdyby o tom kritici neříkali, jaká je to píčovina, tak by to byla skvělá komedie?
dvojka neni spatna, na premieru jsem zasel mezi vanoci v "pohodovem" rozpolozeni aniz bych predem precetl jedinou recenzi, diky tomu jsem si "dej" a atmosferu uzil naprosto dosyta; tento film ma jedinou velkou nevyhodu, jakmile vite o vsech nedostatcich mate malou sanci se do nej vzit a plne se soustredit, pohled je jiz bohuzel ovlivnen ne moc priznivou kritikou ... ze to nebo ono nejak nefaliruje, nenavazuje, nebo neni videt - nebo videt to je, ale strihove tak zmastene az boli oci (zejmena zacatek filmu) ... ja radim vypnete mozek, zapomente na kritiku, zapomente na jednicku, vzijte se do obyvatel mestecka, vzijte se do "bazenoveho" dychanku a zklamani nebude takove jak cekate ... "akce" to je ... a naramna, 80% ze sta.
Hell: Jo, je to píčovina, ale klidně na to přijď sám :D
.
Rasl: já vesměs taky, takže do toho pudu s určitou předpojatostí, ale zajdu na to, obrázek si udělám o tom sám.
Batman vs Alien vs Predátor - znáte? :)
http://www.youtube.com/watch?v=Hjp0I_okX0w
HR: No zatím jsem na to slyšel jenom špatné ohlasy
.
Na dvojku jdu do kina for fun, vod čtvrtka je premiéra. Myslíte, že bude druhý díl ještě více zkoněnější jak ten první?
Jinak od čtvrtka má taky premiéru Hitman, z čehož radost vůbec nemám.. skoro všechny filmy točené podle her mají většinou za a) nízkej rozpočet na něco kloudnýho a za b) debilní scénář.. viděl jsem nějaká videa a rozhodně nepotěšila..
Marigold: no a jakto že tu ještě není recka na dungeon siege? zásadní film!!! jakto, že jsem ho ještě neviděl...
Uschi na hlavě jsem myslel
Uschi Diesel, setra Vina Diesela? Proč ne.
Co takhle Uschi?
Nejteplejší na tom je, že to vůbec vzniklo. Měl to aspoň točit Uwe Boll.
Nejteplejší na tom je ta kráva, která vše zachrání. To mi nasralo. Měla chcípnout.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek