PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
rakva takze nakoniec vcera 8-)))
Som rad, ze si sa aj ty rozhodol konecne odhalit svoju orientaciu, ale nemusis zrovna hned detailne popisovat, co prave robime !! :-)
odkdy šťourání se v zadku vysiluje?
asi som prepracovany ...
chcel som vlastne napisat, ze dnes :-)))
dasa: ved pockaj zajtra na ten zvuk ...
Dalas odpustí... ale císař neodpustí :o)))
dvd som sice nevidel, ale pocul som uz davnejsie live 2CD critical energy s rovnakym obsahom (okrem bonusov samozrejme) a pripajam sa k nazoru, ze zvuk je na zivak az prilis dokonaly.... viac-menej ma nezaujima ci ho dosiahli skutocne nazivo alebo studiovou postprodukciou, dolezite pre mna je ze k zivaku patri poriadny zivelny zvuk a nie takato sterilna studiova zalezitost....
snad dalas odpusti.....
http://www.incipitum.sk/recenzie.php?q=142
IVAN : to vis, pravda nekdy boli :o))
Ať je to jak chce tak Threshold dělají muziku, kterou máme rádi a už dokázali, že tuhle muziku dělat umí (někdy to prostě nevyjde na 100%). A ten koncert zítra - věřím, že bude super.
MOKra zemlovka
jeee sa tesim. Ak niekto vstane z mrtvych po niekolkých tisicrociach tak je asi dost nasrany( IMrotet) :)
Rakva> tak to chcem vidiet... a nielen vidiet to si aj vyfotim, ked to vymaknem. !!!! uz len kvoli tomu sa tam oplati ist!
Zajtra na koncerte sa pokusim zahryznut do niektoreho z clenov Threshold a zistim, ci chutia ako mokra zemlovka ... :-)
ano, pokud se do toho nasledne zakousnu a ono to bude chutnat jako mokra zemlovka, tak asi nebudu oplyvat nadsenim - presne jako v pripade Treshold :o)))
Sakra, ten Imothep je až nechutne perfekcionistický!:o) Radšej si ani nechcem predstavovať, čo zažíva jeho žena (priateľka) v kuchyni - "to tvoje vepřo, knedlo, zelo sa zdalo byť 100% bezchybné, ale teraz, ako to tak vidím na tanieri...ejhle...už tak žhavé nie je!:o))
Ale u InsideOut je to dost pravidlo, aj zivak Flower Kings je cistejsi ako studiovka...
No robia to aj vacsi frajeri ..... :-)
Pave proto nechapu, proc toho tolik pretaceli. Zrejme se moc nevyvedl zvuk, resp. nazvuceni vokalu, kytary atd. Resp spis mozna zaznam zvuku.
V tom pripade chapu, ze si nemohli dovolit investovat dalsi nemale penize aby cele to martyrium (kamery,svetla,zvuk,zaznam) absolovovali znovu. Studiove dotacky jsou levnejsi a jednodussi.
To ano, ale na zvukovke to bolo v klude, bez spevaka, len doprovodne vokaly a tie boli urcite na 100%. Na kazdom koncerte su chyby, ale verim, ze Threshold patria k tomu lepsiemu co tu hrava :-)) A zas musis uznat, ze to az taka zlozita muzika zasa nie je ... :-)
Ja jsem je live nikdy nevidel, ale to DVD je evidentne dotacene, omrkni to :o).
Btw - live ti unikne hoooodne veci, to mi ver. Nejeden koncert , na kterem jsem byl jsem si nahral a i kdyz jsem byl presvedcen, ze vykony byly 100% a bezchybne, tak ejhle : po poslechu zaznamu uz to tak zhave nebylo :o))
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek