THE CURE - Songs Of A Lost World
Návrat po šestnácti letech. Navíc víceméně autorská deska Roberta Smitha. Navazují na nejlepší kousky své diskografie a současně se zbytečně neopakují. Poslouchám to poslední dva týdny a moje dojmy stále rostou.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Podle mě je to moralistický článek jak ze stránek Kněžského bratrstva Pia X. a hyzdí tvář zlého satanistického webu.:))
Pěkný článek, podepsal bych se pod to:)
Chachá 0:4 po první třetině, mažem Vás jak njáký cápky!!!:-)))
Mě zase dost pobavila ta hláška "o vytesání do vemene". Do DKM se teda tesá celkem sušně. Do Tebe Ali taky někdo něco vytesal? Já se musím dneska v MB "zkontrolovat" :-)))))
TAK PŘÍSPĚVEK TOHO SCHYZA NEBO JAK SI ŘIKÁ MĚ POBAVIL ASI NEJVÍC Z CELÝ DISKUZE.JEN DOUFÁM ŽE NÁŠ TÝM TEN ZÁPAS VYHRÁL ,TŘEBA KONTUMAČNĚ Z DŮVODU ŽE SOUPEŘ HRAJE NĚCO JINÝHO NEŽ HOKEJ,ALE DOBRÁ :-))
A PRO YOSSARIANA-SOUBOJ PRAŽSKEJCH S MIMOPRAŽSKEJMA TO NENÍ,JÁ SEM PRAŽÁK JAK POLENO A V TÝ HALE (A NEJEN TEDA V NÍ) SEM BYL MOCKRÁT PROTO JSEM S TÍM VŮBEC ZAČAL.
ale v poharech jsem dal golu docela dost !! :-)
yoss : Moc nemachruj s tim floorbalem, ve 3tí lize jsi se nějak zvlášť nepředvedl ! ;)
yoss : Moc nemachruj s tim floorbalem, ve 3tí lize jsi toho moc nepředvedl ! ;)
No, pěkně se to rozjelo, a většina názorů je dokonce i víceméně k věci...
Marigold : "Stejně tak DKM vyjádřil v tomto článku svůj názor a to, co mě štve, není fakt, že s ním nesouhlasíš, nýbrž fakt, že ho nerespektuješ. " Tuto větu bych nechal tesat do vemene, protože podle mě přesně vyjadřuje právě postoj DKM, a nikoliv jeho oponentů. Tito (Počítač, Alesh, Schyzo) se vyjádřili naprosto v mezích slušnosti, bez nějaké obzvláště viditelné snahy DKM shodit a označit ho za blba. Pokud si kdokoliv (včetně Marigolda) přečte DKM reakce, tak si musí všimnout, že právě tento chlapec se o něco podobného snaží a své odpůrce zrovna dvakrát nerespekuje.
První odstavec článku, který údajně "vše" vysvětluje, je totální alibismus. Když napíšu třeba " Tahle recenze stojí totálně za hovno a vůbec tady nemá co dělat !", tak tim stejně nemůžu omluvit její špatnou kvalitu, nebo jo ? Proč to sem potom dává, když to tady nemá co dělat ? Když už něco napíšu a ZVEŘEJNÍM, měl bych být také schopen unést nějaké ty kritické ohlasy a ne furt omílat : " ..je to jen můj názor..." I názory se přece dají dělit na více smysluplné a na ty méně...
tento nazor patri spise do weblogu...
gowno, vojebal je nejlepsi
ehm..my meli na gymplu jen jeden celoskolni turnaj a nejen ze jsme to s mou classou vyhrali, ale byl jsem vyhlasen nejlepsim hracem turnaje za asi 15 golu a 20 asistenci :-) Davali jsme vsem 5-10 golu minimalne... nojo..byli jsme uz ctvrtaci, muhehe :-))
bože, na MetPolis chodia samé divé zvery!:o)
Milda > tys musel bejt peknej zmrd :-)
my měli středoškolskou florbalovou ligu a tam sem byl taky nejtrestanější obránce :) soupeři pravidelně lítali za manťák
Na Slovensku je prezidentom floorballovej asociácie chlapík pôvodom z Mongolska pracujúci v IBM.:o)
na ja, na poslednim mistrovstvi jsme prohrali ve finale tesne so SVERIGE :-)
vike, yo, floorball je krásny šport. A vy Čechúni ste v ňom tuším aj dosť dobrí, čo?:o)
Mílda - bitka je málo, diváci si koupili lístek na pořádnou přestřelku
hokejbal sux :-) at zije floorball !!!
Ach zlaté staré časy hokejbalu. Aj ja som bol obranca - obávaná strela, rýchlosť, skvelá technická vybavenosť.:o) Dnes už tie ihriská zívajú prázdnotou, mládež radšej vysedáva doma za počítačom.:o))
Návrat po šestnácti letech. Navíc víceméně autorská deska Roberta Smitha. Navazují na nejlepší kousky své diskografie a současně se zbytečně neopakují. Poslouchám to poslední dva týdny a moje dojmy stále rostou.
Bilanční a v rámci možností i moderní album zároveň. Typičtí BODY COUNT místy výrazně oživení působením hostů. Album sotva překvapí něčím neotřelým, ale dá se mu odolávat jen do prvního výkřiku "madafaká". Pak už je to zase všechno zpátky v 90's.
Faust a spol. tentokrát více přitlačili na pilu a natočili o poznání méně přátelskou desku. Více black metalu a méně zjemňujících prvků. I tak je materiál pěkně diversifikovaný, jen je méně přístupný a chybí mu ona zpěvnost, vzletnost a naléhavost.
Čistý death/doom. Špinavý, jeskynním marastem až po krk nasáklý. Ale také spíše jednoduchý, držící se jako klíště žánrových standardů bez nejmenší ochoty alespoň základně experimentovat. Co mu však nechybí, je tolik potřebná neotesanost a hrubozrnnost.
Nejvíce přístupná deska GAEREA. Portugalci sice stále preferují rychlá tempa, ale materiál zároveň různě zahlazují, kudrnatí a zjemňují. A vesele do něj integrují jeden post-metalový prvek za druhým. Black metal pro masy, nicméně velmi pěkně složený.
(Raw) blackmetalový projekt z pokojíčku se vším všudy. Tentokrát za materiálem stojí osoba pohlaví něžného. Slyším za tím trochu SATANIC WARMASTER, SARGEIST, ORDER OF NOSFERAT a nebo také WINTER LANTERN. Jednoduchá, leč dobře poslouchatelná deska.
Debutové album hardcore kapely, která je složena ze členů ve svém žánru vyhlášených švédských skupin OUTLAST a VICTIMS. Dvacet minut nekompromisního nátěru brousícího až do oblasti crustu.
Vložit diskusní příspěvek