OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
uz ani buducnost nie je to co bola
a co do budoucna?:-)
nechajte to tak lebo by bola ta diskusia off topic
uz to nechajte tak......
mazat nebo hvězdičkovat je blbost - pokud rc neumí psát normální a čtivý recenze (což podle mýho názoru narozdíl od zbytku redakce neumí), ať nepíše radši nic
co s tim teda mame delat? prislusnou cast bez dalsiho vymazat? vyhvezdickovat s nejakym redkacnim upozornenim? nebo to tam nechat tak, jak to autor napise?
v pripade kolegy RC to neni poprve a obavam se, ze ani naposled, co se v jeho recenzich objevuji podobne veci, co nemaji v recenzi co delat...
piotresku: jestli to bylo na mě, tak příště pořádně čti, jako výstižný jsem označil příspěvek Reapera ( Reaper - [23.12.2004 20:53]) ne radicalcuntův žblept
vystizne mozno ale ja by som mal takych vystiznych reci kopu ale neviem na co to bude dobre. pokial sa mi to nepaci prosim ale urazat podla mna vybornich hudobnikov s citom pre melodie iba preto ze sa mi nepacia ich videoklipy to uz je vela.aj taky Pestilence mali strasne klipy a vadi to niekomu? uraza ich?
2 Dalas: Ovšem, ale zároveň by se v recenzích neměly oběvovat urážky a schazování... :-(
Je rozdíl mezi korekcí a cenzurou.
To není moc povzbudivé zjištění, že korekční mechanismy na Metalopoli prostě nefungují... :-(
Ať s tím souhlasím anebo nesouhlasím, tak je nutné přiznat , že Radicalovy formulace v recenzích se mi zdají velmi nešťastné a mírně řečeno poněkud mimo kontext.
nedělejte z toho debatu hevík vs. neurosis.
Reaper to napsal celkem výstižně...
ok presne toto som cakal.
mas pravdu klipy maju fakt o nicom ale ak sa to hodi k textu preco nie . klip pritom mozem natocit aky chcem ,ako chcem a preco chcem.
ked som bol na neurosis v budapetsi tak som z ich vizualnej prezentacie nebol dvakrat paf, mozno keby som bol zfeteni.
ano, suhlasim. Aj ja povazujem komentar Piotresku za nemiestny, ale nedovolil by som si "analyzovat" jeho vnutro.
Uveřejňování podobně siláckých výrazů se mi zdá poněkud nešťastnou volbou. Bylo by nepochybně rozumnější, kdyby se autor článku vyrovnal se svými komplexy někde v klidu domova. Asi to nebude zrovna lehké, ale rozhodně to stojí za úvahu… i vzhledem k tomu, že to nebylo poprvé.
Klipy Tool su tiez dost dementne....:D
přesně
uplne staci vidiet niektory ich klip - len dementi mozu stvorit nieco take alebo hrat v niecom takom
"dnes renomé tvrdej muziky kazia dementné záležitosti à la RHAPSODY a iné power/speed cválajúce eskadry, prípadne ich početné klony."
toto fakt moze napisat iba obmedzenec ak sa ti nepaci prosim ale ani si sa nerozpraval z chalanmi z Rhapsody takze nemozes vediet ci su naozaj az taky dementni.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek